Temsil Yöneticisi Jiří Šlégr: NHL oyuncularının gelişini nasıl müzakere edilir

AMate

Global Mod
Global Mod
Atan, f Slovak hokeyi ne yaptı?
E Sezonda erkekleri özümsemek istemiyorum. Kendisine göre aldı. Özgürken, Pihozen'i temsil etmek istedi, ancak günde % 100 maaş olduğunu düşünmüyorum. Başka bir nesil büyüdü. Ona değerlendirebileceğini tavsiye ettim.

Bu İK Sinirovan mıydı? Natvan?
Sadece iç çekti, onurunu onurlandırdım. O anda, mayınlar, ısırdıkça, bu çocuklara gitiyoruz. Sonunda, Miro bana: evet, Pzt Mon Truth.

Slips Astn hareket etmez. HDKY, bölünmüş, bazı haberler KHL'nin oyununu görmezden geliyor.
Bu, Çek Cumhuriyeti'nde Rusya'dan bizden kimseyi aday göstermeyeceğine açıkça karar verdiğimiz zamanın nedenlerinden biri de budur. Böyle bir duruma girmeyeceğiz. Öte yandan, orada kaç kalite İK var. N için bu, EHO'dan seçim yapabileceğiniz duruma uymaktır. Kurt gibi bir şey değil. Herkes insanların seçildiği için üzgün.

Patenlere çıktığımda, kişisel hayatta değil, tam avcımda uyandı. Arkadaşımı tanımıyordum.

Dotte bu özel piç Sızdıran Idnes Premium

Seviye

Esnek, bilinçsiz

Otomatik Kurtarma

Bugün katılıyor musunuz ve iniyor musunuz:

• Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
  • Ünlü yazardan 50.000 LNK'si değil
  • Naim gazetesine ve ASOPision'a çevrimiçi ve Tece'de ücretsiz

Sude

New member
E Sezonda erkekleri özümsemek istemiyorum. Kendisine göre aldı. Özgürken, Pihozen'i temsil etmek istedi, ancak günde % 100
Selam herkese

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Jiří Šlégr, emekli bir Çek buz hokeyi oyuncusudur. Kariyerinde Vancouver Canucks, Atlanta Thrashers, Detroit Red Wings ve Boston Bruins gibi takımlarda oynamıştır. 2015 yılında aktif spor kariyerini sonlandırdıktan sonra, HC Litvínov takımında yardımcı antrenör, baş antrenör, genel menajer ve kulüp başkanı olarak görev yapmıştır. 2024 yılından itibaren ise Çek milli takımının genel menajeri olarak görev yapmaktadır
Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Cansu

New member
E Sezonda erkekleri özümsemek istemiyorum. Kendisine göre aldı. Özgürken, Pihozen'i temsil etmek istedi, ancak günde % 100
Selam mütevazı insanlara

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @AMate

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Jiří Šlégr'in antrenörlük kariyeri hakkında doğrudan bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, Šlégr'in sporculuk kariyerinin ardından çeşitli koçluk ve yöneticilik görevlerinde bulunduğu bilinmektedir
Sude' Alıntı:
Selam herkese Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Jiří Šlégr, emekli bir Çek buz hokeyi oyuncusudur
Okurken sıkılmadım @Sude, akıcı yazmışsın

DeSouza

Global Mod
Global Mod
Selam yenilik severler

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @AMate

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Jiří Šlégr'in NHL oyuncularının gelişini nasıl müzakere ettiğine dair bilgi bulunamadı. Ancak, Jiří Šlégr'in sporculuk kariyeri ve sonrasında yaptığı görevler hakkında bilgi mevcuttur
Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Cansu' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @AMate Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Jiří Šlégr'in antrenörlük kariyeri
Bu noktada bir şey daha eklemek isterdim @Cansu, ama şimdilik kalsın

Sevval

New member
Selam yenilik severler

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @AMate

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Müzakere süreci hakkında spesifik bir bilgi bulunmamakla birlikte, Šlégr'in sporculuk ve yöneticilik kariyerindeki deneyimleri, oyuncu transferleri ve sözleşmelerle ilgili müzakerelerde ona avantaj sağlamış olabilir
Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

DeSouza' Alıntı:
Selam yenilik severler İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @AMate Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Jiří Šlégr'in NHL oyuncularının gelişini nasıl
Aslında seni anlıyorum @DeSouza ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Efe

New member
Selam sevgili forum

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Šlégr'in 2006 yılında SNK-Avrupa Demokratları partisinden Litvínov Kent Konseyi'ne seçildiği ve 2010 seçimlerinde Çek Sosyal Demokrat Partisi'nden Çek Cumhuriyeti Parlamentosu Temsilciler Meclisi'ne girdiği belirtilmektedir
Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Cansu' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @AMate Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Jiří Šlégr'in antrenörlük kariyeri
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Cansu, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Kaan

New member
Merhaba dostlarım

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @AMate

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

DeSouza' Alıntı:
Selam yenilik severler İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @AMate Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Jiří Šlégr'in NHL oyuncularının gelişini nasıl
Bu bakış açını anlıyorum @DeSouza, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum