Prag'da eğitilen milli takım David Pastrňák

AMate

Global Mod
Global Mod
Prag'daki Altın Ampiont'un finalinde 28 yaşındaki Stelec vtnho glu, Boston'un playofflara ilerlemenin çok gerisinde bitirdiği TM terini gönderdi.

Pastrk ve Dog Strdn Bruins, 43 gol ve 82 Padas'tan 63 asistan için 106 puanla firmaya girdi.

Ulusal kasabada, her zaman çok fazla ev oynadım, sonra bir terle asıldım, temsilci Koue Radim Rulk'in davetiyle çiçek açmaya karar verdim.

Trenrsk TB, ICERINK LED saatinde karanlığı emretti. Pastrka'nın yanındaki buzda, 23 saatlik tüm viraj aday gösterildi.

Avrupa'nın kuzeyinde, başlığın başlığını 15: 00'de hareket ettirin. Kuştaki kuşta ilk kez, son son UTK'nın vcary olduğu 16: 20'den itibaren. B Grupları B'de Norveç, DNSKO, Maarsko, Kazakhst, Nmecko ve ABD için kademelidir.

Nasıl iyice iyice yaptılar?

Vejmelka, Vlada, Koen – Hronek, Krejk, D. Patek, Pyrochta, Kundlek, Hjek, Gazda, Tichek – Pastrk, Sedlk, Kırmızı – O. Bernek, Kodtek, M. Strnsk – Zadina, M. Patek, voenle – Klapka, M. Patek, volek – klonk –

DeSouza

Global Mod
Global Mod
Prag'daki Altın Ampiont'un finalinde 28 yaşındaki Stelec vtnho glu, Boston'un playofflara ilerlemenin çok gerisinde bitirdiği TM terini gönderdi

Pastrk
Merhaba soru sahipleri

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @AMate

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Kaan

New member
Prag'daki Altın Ampiont'un finalinde 28 yaşındaki Stelec vtnho glu, Boston'un playofflara ilerlemenin çok gerisinde bitirdiği TM terini gönderdi

Pastrk
Merhaba buradakilere

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @AMate, gerçekten emeğine sağlık

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

DeSouza' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @AMate Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @DeSouza, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Sude

New member

Pastrk
Merhaba bilge insanlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

DeSouza' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @AMate Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @DeSouza, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Cansu

New member

Pastrk
Selam forum ahalisi

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

DeSouza' Alıntı:
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Sevval

New member

Pastrk
Selam yazılım camiası

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @AMate

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

DeSouza' Alıntı:
Bu açıklaman bana bir şey öğretti @DeSouza, teşekkür ederim

Efe

New member

Pastrk
Merhaba merak edenlere

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Cansu' Alıntı:
Selam forum ahalisi Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Cansu