Pech ayrıca kampla ilk ligi oynayacak. Ölen eşe söz verdi

AMate

Global Mod
Global Mod
Ocak ayında, Trenr Ladislav Ih ile iyi bir ilişkisi olmadığı ekstra lig Eskch Budjovice'den o zamanlar ikinci lig Tbor Pesunul'a gitti.

Ve VDL motoru LED olduğundan, EC, musluğun arkasındaki KVL sözleşmeleri uzatmayacaktır. Bir yıldan az bir sürede, prosedürden sonra bu yarışmayı denediler.

İkisinde Karia'mda devam edeceğime karar verdim, ama eşim anlaşılabilirdi. Sözü yerine getirmek istiyorum, bu yüzden kulübün web sitesi için Pibl'ye karar verdim.

Eskobudjovick luk pech slavt gl karanlığı Vtkovice ile Utkn.

Chu'dan hokey vurgular HR Stle M, sürüş motoru da aileden destek: Kendi MM Malm Kluukm'a devam ediyorum, böylece HRST'ye gidebilirsiniz ve NS'ye gidebilirsiniz. Buna ek olarak, benim için çok iyi olan DL'yi oynamak için kocanın cinsini de uçtular.

Tboe'de 27 puan (6+21) verdiği 20 düello aradı.

Kocanın karmaşık sağlığı nedeniyle, Havov ile Finlov Srii'de kayıptı, Güney Bohemya, PSPVU'su bile Silesian rakibini Naze'de 4: 1 yenmek için yaptı.

İlk ligde, TBOR 2011'den bu yana ilk kez. Ve Letka'ya.

20 yıl sonra ilk lig SCN Uke'de Pech. Son kez 2004/05 sezonunda Kada için Karlovy Var'ın hostelinde başladı, formasında 39 Fed oynadı ve 32 puan aldı (14+18).

Ama biz yeni bir şeyiz, aynı zamanda elbette hiç kolay bir şey yok ve hazırlamak zorundayız, sonra Pech'in uzun süreli sözleşmesinden sonra, sadece Extraleague'de 1104 oynadı ve 2009'da unvanı kutladı.

Yay

İkinci ligdeki zaferden sonra, ilk kez bir meseleye sahip olmak isteyecek.

VM her zaman değil, ama her birine sevinmek istiyorum. Bir yerde oynamamız ve boyayı biraz hareket ettirmemiz güzel olurdu. Ve onu kazandın, için?! Kendi hokey hokeyimdeki tek şey, Lil Pech'i belirledi.

Ve eğer TBOR şikayete davet etmediyse, ton ve daha dolu.

Tüm sezon boyunca iyi ve sürekli bir adam tutarsak ve hokey oynamış olsaydık, NJ'ye gitmek için insanların ve RDI'nın tadını çıkaracak. Buna ek olarak, elbette, endişelerden ve stresin geri kalanından kaçınmak için puan almamız gerekiyor, Jihlava Rodk.

Prbhu Z'de, yani yeni Ronka'nın ilk turunda, yirmi iki doğum gününün kutlamaları. Ve kalitenin üstünde bile hokey stadyumlarını gösterecek. Hastalık Piel ile uzun bir kavga ettikten sonra karısının vaadi bile.