Lukáš Derner kariyerinin sonunu anlatıyor

AMate

Global Mod
Global Mod
Derner bir Liberec Chronicle ve bir kulüp rekorudur. Blmi Kaplanları ile 2016 yılında Zskad, Extraleague Stbra ve bir bronz olan PTKRT, Extraliga'nın Statter'ı kazandı. En yüksek Sci'de, 998'i Liberec Jersey'de 1058 Utkn oynadı.

Kulüp bitmez, sadece Devt Tdy'de asistan olarak Trenrsk Post'a kandırılmıştır.

Kulüp için Natel Krtk Sugat videosu için vid'e ulaşmak mümkün oldu. Okamiklerin VS'sine mi girdi?
Özellikle LP olacağımı düşündüm. Ama konuştuğum ve hatırladığım gibi, biraz sürdü. Ve videoda Vidt oldu. Asovm'daydık, sadece bir süredir vardı ve bilmediğim bir çamurum var.

24 Nisan 2025, 15:36, Pspvek Arşivi: 30 Nisan 2025, 12:35

TK, köri kapalı olduğunu yüksek sesle söyleyecek miydi?
Upmnn, bunun çok TK olacağını görmedim, ama bu hatırlama çok fazla … Yirmi yıl boyunca Liberec için her zaman Extraliga'yı oynadım. Sezondan sonra hayranlar için imza etkinliğinde bile m için kolay değildi. Diğer bazı insanlar ve bana kaybediyorlardı.

Karira'nın sonunda nasılsın?
Ben sadece leeldim, dışarıda güzeldi ve aniden ilk başta telefonumda sıkıştı. Ben buna cevap vermedim, ama sonra içti ve kulübün muhtemelen konmeri davet ettiğini söyledi. Bana yazan insanlar çok fazlaydı ve ilk başta KRSN yazdılar, şaşırtıcı.

Liberec VM hataları için bin başlangıç için u sadece iki. O içinde miydi, PT sezonuna gider misin?
Sanırım, hayır, hayranların onu yuvarlamasını seviyoruz. Ama bin mm, sanırım ekstrajda başlıyor, peki ne MT DV? En azından insanlar bunu hatırlayacak.

Ama Tisc Extraligovch bir kulüp için kimsenin değil, pişman olmayacak mı?
TKO cevaplamak için … Cumartesi günü kapattım, ama asla ne yapacağımı bilmiyorum. Ben BT değilim.

Geçen sezon olacağını vermenize izin veriliyor mu?
Geçen yıl geçen yıl gitmedim. Etraftaki insanların emdik, AB MM SVJ VK ve ben sona ererdim, ama Cumartesi günü benim son sezonum olabileceğini hiç hissetmedim.

Buna ne zaman geldin?
Bir zamanlar KA'ya katıldığımda, onu çizgiye yaptığım dahili tuns'um -up ae extraleague'deki ilk sezonum olacak. Az önce anladım. Ve sen de aynı içtiniz. Anların içtiğini biliyordum. Ama bu oldukça kötü bir zamanda oldu. Pedkol'un ilk kez, otelde içtiğimizde. Her zaman yedim ve SPT, ama aniden SPT yapamadım ve okudum: Yani, ve bitti. O anda ıslandı.

İçgüdüye DTE?
Evet. İçsel duygular çoğunlukla serpinti küçük tarafından bunalmıştır. Karira, yanmak için kaybederken, bunun ortaya çıkacağını söyleyeceğim. Çocuklar beni takip etti ve sordu: Bugün nasıl görülür? Onlar Çamur Olun: Sakin, özellikle olacağız. İçgüdü m asla hayal kırıklığına uğratmadı.

Sezonun şampiyonalarında bu şekilde biliyor musun?
Ben tuil. Yaz hazırlığından bu yana, özel bir yer oldu. Sezon boyunca, ekstra ligin devam edebileceğini düşündük. Evlendik, bir tokat var. Trenr Glman Martin Lska Bir Zamanlar Bir Çamur: Mn Başlığı kazandığımızı göstermek için. Ve öyle: MN de öyle. Sezgi prost işler.

Karie'den sonra iyi bir yok edildiniz mi?
Bunu öğretmeliyim, ama yeterince kırılmıyorum, bu yüzden çalışamıyorum. Aynı zamanda bir süreçti, bir yıl boyunca kendime bakmak zorunda kaldım, mm, bir horseshoe'da bir sağlık stoick'ten sonra bıraktığım bir burun ve noktalar vermek için.

Liberec Luke Derner (solda) Litvnov'dan Martin Havelka ile yastıkta bir düelloda

Konte için Otzka'yı teklif et …
U pedtm olduğum şeye sahip değildim. Böyle bir iç oh. Hunter nasıl duruyor, hız ve vahşeti kaybediyor, ben yanıldığım her şeydeyim. Örneğin, genç erkeklerin nasıl eşit olduğu ve MN'deki Karira'nın sonunda yavaş yavaş olgunlaşmaya kararlı oldukları.

Mladho Beka Tom Galvas'ın neslinin yanında nexting yapıyorsunuz. Ayna mıydı?
Biraz evet. Veya Valda Jiru'nun oğlunun MV kabininin yanında nasıl oturduğunu hatırla (Bvalho liberec hre ve trenra)Örneğin küçük bir çocuk olarak kimim. O anda da söyledim: Peki ya DLM? Bunlar yavaş yavaş birbirine uyan şeyler.

Liberec bir pedcolatta bırakıldığında t'den sonra bir hobi sezonu almak istemedin mi?
Avcı seçmemelidir. Diğer ikisinin HRI konisi, yaralanıyorlar, sağlık sorunları var. Kariyerimi sağlık mevsiminden sonra bitirebilirim. Sanırım yapmazdım.

Birbirinizi ne zaman tanıyorsunuz, 2016'dan Liberec unvanı için MT MT'yi hatırlayacaksınız, değil mi?
Evet. Başlık Sezonu TKO NCO PEBIJE. Bu JZDA'dı. PL böyle bir şey vermek için genç bir çocuğum olurdu. MM'nin kafalarının altındaki türler, Mladá Boleslav ile son kez ekstra ligi nasıl koruduğumuzu hatırlıyor. Biz Sychrov kapalı ve onlar yol için hazırlanıyorlardı. Bu iyi bir andı.

Tutuklamalarınıza gidiyor musunuz?
Ben bir çocukken, her zaman erkekler için bir rüya HRT idi. Liberec'te çorba oldu. Extraleague prosedüründen sonra TK, Dosplo hokeyine girmek için buradaydı, yavruların üstünlüğü Beroun'a ilk ligi yetiştirdi ve Mladá Boleslav'ın kemerini aldı. İntikam arasında değişiyordum ve iki yıl sonra çamurda durum böyle değil. Adama gitmem gerekiyordu ve yaptım.

O zaman kabinde kim oturdun?
Kabinlerde sabit bir kasabam bile yoktu. Liberec'te yeni arna inşa edildi ve çocuklar tohum olacakları bir intikam seçtiler. Karanlıkta BT'm yoktu, koridorda ve sonra yavaş yavaş şehrin gittiği yere oturdum. Karanlıkla içmedim yeni Arn'da olurdum (2005'te açık) Ml Zat HRT hemen, ama muhtemelen bana.

Pilsen Vrnoc'taki tüm köri barındırıyordunuz. Başka bir kulüpten çıkmadın mı?
ML. MJ Dream, Finlandiya veya Dul'a JT idi. Bir kez Pestup'a yakın olduğumda, karmaşıktı ve Liberec Majal'ı itmek ve imzalamaktı, ama hızlı bir şekilde karar vermeliyim. Sonunda, Liberec'te uzun vadeli bir sözleşme imzaladım ve muhtemelen BT idi. Karira Piche'nin becerileri olsa bile, her zaman düşündüm ve karşı ve karşı. Domsem ve Trnink'in konforunu istemedim, bu yüzden ayrıldım.

Kalo o vs önce kabine girmen.
O kaldı. Ben Rann Pte. Her zaman bir kahve için stadyuma gittim, velayetle sohbet ettim ve sonra koydum. Çalışan Reim'i yaraladım. İyiydi.

TK ayrılacak mıydı?
Oldu. Bazen eşim Rno K: Atna'ya kahve almak istemiyor mu? RNA'yı kendisi için kullanmaya alışkın. Bu yüzden her zaman erkeklere gidip onlarla selamlıyorum.

En büyük hokey hatası ne olacak?
Muhtemelen herkesin ne olduğunu: ayrımdan sonra veya oyundaki ilerlemeden sonra grup, kabin ve atmosfer. Ve satıldı, Arny, unutma.

Dina Summer Preparations VM ama muhtemelen bir hata olmayacak, e?
Kesin bir an. Uzun yıllar sonra hiçbir şey yapmam gerekmiyor. Bu yüzden bir Trenr işlevine cevap veriyorum ve hazırlanıyorum. MM, fiziksel olmasa da, potae'de yeterince.

Ana trenre npln ne olacak?
TM, Belhenik Akademisi'nin nasıl çalıştığı ile bir yakınlık elde etmelisiniz. Ponpon'u hazırlamak için bir asistanla ve sabah programının ne olduğunu yanlış anlama için uzun süre spesifik dikenler yaparım. Ve Devt Tdy'de asistanım, orada öğretmek istiyorum.

Trenre lisansı mı okuyorsunuz?
MM Lisans Mezar B. Köpek LTO, Karira'nın sonunda hazırlanacak çalışmayı bitirdim ve iyice diken yapabildim.

Yarışmaya bir nokta al