Jaromir Jagr Stanley Kupası Finalini ziyaret etti

AMate

Global Mod
Global Mod
Şehrin güneşinde Mons diğer ikisine gitti. Facebook'ta JGR, hokey -Great kulübünden sonra kulübü katlayan Kladenskho sahibi Tom Drastil'in arzusu hakkında konuşuyor.

Açık bir bisikletle, önce Pittsburgh kabinini vurdu. Ama seçemedi.

Peki ya Crosby? İkon, VTZ T Stanley Kupası, iki Olimpit, Bir Hafif Ampionte … O yaşlı, elleriyle mvne jgr. Aynı şey diğer forvard Kevin Hayes.

Rus Tonk Malkin? Yankı, JGR ve Stop'ta olmazdı. Görünüşe göre oyunu Florid'e almamız gerekecek.

Ve böylece, Ptek'teki kalenin, Değerli Banka Arena'daki en ünlü yerli hokey oyuncusu görünmesi zor bir gerçekte. 2015-2017 yılları arasında SM Ti mevsimi olan Panthers Stadyumu, PSEB. Hayranları hatırla ve alkışlayın. Vydin başparmak ve MV gösterir.

Jaromr JGR kısaca ortaya çıktı, NHL'nin kalesi Florid'e:

13 Haziran 2025, 4:38, Pspvek Archivovn: 13 Haziran 2025, 13:17

Senin altında harika.

Hayranlar burada harika, buraya gitmek zorunda değildik, ama sen? ڞ ASN, JGR, Amerikan televizyonu TNT'yi davet etti.

Buraya New Jersey'den geldiğimde bunun sona erebileceğini hissettim. Yirmi oynadım ve Şeytanlardaki sert çizgilerin buraya Barkkov ile Huberdaua arasında birincisine gönderdiğini. Güneş, çok fazla enerji ve ben aniden tekrar sakladım. O yıllar mükemmeldi. Ve yaklaşık sekiz erkek var, onlarla oynadım.

JGR TNT için bir röportajda:

Stüdyoda çok şeydi, Henrik Lundqvist'in mükemmel hedefi ve en ünlü hokey oyuncusu SVTA, rekor tutucu Wayne Gretzky tarafından övüldü.

Yıllardır sizinle HRT rahatsız oldu. LDR gibi ne kadar özel. Sizden çok harikaydı, birincisi sadece New York'taki JGR Hrval ile atandı ve birkaç TDN boşluğu ile bağlantı kurmaya çalıştı. İçeceğini öğrendiğimde çok hevesliydim!

Jgr dkkal bir an içinde ve başını salladı Nae, kırk yıllık glman piel'in birkaç yıllık Gretzky'nin tiatlarından sonra hatırlıyor.

Son kez New York'ta, uzatılmış Jaromra'ya karşı aldım. Sonra benden özür diledi. KM MU: Özür dileme! Bitmek için güzel bir yoldu. Ve ligde böyle bir çocuk olduğumuz sevinç, aşağıda N Sport için bile harika bir çocuk.

1999. Kanada hokey efsanesi Wayne Gretzky ilk kez hileli kariyerini sona erdirdi. Jaromr JGR ayrıca buz üzerinde söyledi. (18 Nisan 1999)

O zaman, şimdi, Veterinin Gazisi fiili SV olmayan Karira'nın başlangıcında gitti. Wayn düşmüş bir döküntü oldu. J ne de benimle mario (Lemieux, Pittsburgh'da NKDEJ Legendrn Teammaker) ve NM'ye karşı Los Angeles'ta. NS'yi 8: 1'i yok ettiler ve bunu aldı. Mario muhtemelen çok astn değildi, JGR'nin değişimi için gülümsedi.

SM ML'nin kıyı Ldra Florida Aleksander Barkkov'un müdahalesi üzerindeki etkisinin nasıl etkisini sorduktan sonra, bir zamanlar Paul Coffey'i nasıl altına aldı. Gerçek hokey fenomenlerinin VTO'suna koyulan koşulsuz üretken felç açıkça şunları söyledi: Benimle çalıştığım şey olacak.

Glov Joy hokey oyuncusu Florida, Montreal ile bir düelloda – sağda Jaromr JGR, sol Aleksander Barkkov.

Böyle bir anı, sevebileceği en iyisi olduğunu anlattı. Daha sonra deneyimin deneyimi ve Fin tonkasını ESK ile büyük bir ilişki ile deldiğinde, herhangi bir şekilde yazdı: istediği gerçeği, J'ye benzer, seviyor, sert de. Düşenlere sakin olacağım gibi.

Acort sadece kadensk rodk u znan pethl büyük jubilee. Ve DL kızgın. Sadece aktif bir hokey oyuncusu rolündeki 38 pidal sezonunun olup olmadığı açık değil. Aptal Ronk, SVJ Vyžen için geçti.

Geçen yıl BT olabilirdi, emin değilim, cevap verdi. Oyunu seviyorum, trnink'i seviyorum ve şişmanlamak istemiyorum. Gerçekten faydalı oldum, ama yaklaşık on kilo ve küçük bir LP ile bir CTM düşürdüm. Sağlığımı korumak için dlm. Ve UVM hayat olsun. Karanlık sattım, baskı yok ve sevdiğim şeylere dayatılıyor.

MLA'lardan birine bir Lundqvist ile büyük bir Gretzkho Wonder bir konuk eşlik etti. Umarım DL'ye devam eder, bulanıktır.

J de umarım efsane hokey oyuncusu. SM oynadığım için şaşırdım.

Jersey'de bir yıl boyunca Pedel için 39 Utkn'ye emildi ve 16 sayı (5+11) attı. Ivot hokeyi uzun süreli bir uzunsa, Otzka KM ile.

Coffey ile birlikte, kırsalda Edmonton ile uzun ve düzleştirilmiş finli srie'yi 2: 2'ye kutlayan Arno'da Connor McDavid ile tanıştı.

13 Haziran 2025, 8:09, Pspvek Arşivi: 13 Haziran 2025, 13:17

Kanada Hediyeleri'ne ilk, dünyanın en iyi çalan hokey oyuncusu olan Esk Tonk'un kötü bir UV Pittsburgh vardı.

Doksan yedi, McDavid veya dendiği gibi, yardım edebilir, spdal pozitif. Ama yan yana başlamazlardı.

Humps olmadan JGR eklendi: EL bir tür çizgide olurdu.