İsveç'te Bohemya üzerinden ilerlemeye cevap veriyorlar, Vejmelka'yı eleştiriyorlar

AMate

Global Mod
Global Mod
“NHL'nin en kötülerinden biri olan acele konusunda son derece zayıf.

Açılış döneminde Vejmelka 13 atıştan üç kez topladı ve ikinci eylemden itibaren üç kutup arasında Daniel Vladař geçti.

“Vejmelka çok dikkatli bir şekilde yüklü bir İsveç takımı vardı,” diye devam etti eski kaleci Granqvist, esas olarak Třebíč'in geçişi için yazıldı.

Bununla birlikte, Granqvist'in bakış açısından, İsveçliler diğer zayıf yönlerini mükemmel bir şekilde kullanmayı başardılar: “Örnek Carlsson'un ilk hedefi idi. Betonun üstünde ve Lapačkou'nun altında çok zayıf.”

Skoru yirmi yıl öne doğru açın ve orta kısımda 4: 1'e yükseldi. O anda 23 yaşındaki Lucas Raymond zaten iki gol atmıştı.

Hitleri tanıtım Carlsson'a benzer bir yerdeydi, ancak Detroit'in forveti, Vejmelka'nın yakalanmasının tarzına özel olarak hazırlanmadığını itiraf etti. “Ben sadece içgüdü izledim,” dedi Raymond.

İsveç medyasının övgüsünü alan iki iki gollü top idi, manşetlerde “yıldız ikilisi” olarak ortaya çıktılar.

Çeyrek finallere katılan William Nylander, kazanan birimden de olumlu yanıtlar aldı.

Granqvist, “Çeklerin ona büyük saygı duyduğunu görüyorsunuz. Onu izlemeye devam ettiler ve diğer oyunculara alanı açtı.”

İskandinav medyasındaki alan da Nylander'ın yakın arkadaşı David Pastrňák'a aitti. Defender Rasmus Sandin ile birkaç karışıma girdi.

Çek yıldızı ile birkaç keskin kelimenin yerini alan Sandin, “Dünyanın en iyi oyuncularıyla yüzleşmek her zaman eğlencelidir ve kesinlikle onlardan biri.”

“Söylediğimiz buz üzerinde. Biraz tehditti,” dedi gülerek.

Cumartesi günü, 14.20'den Tre Kronor seçimi Amerika Birleşik Devletleri'ne karşı yarı finallerde savaşacağı zaman gülümseyebilecek. Ve eğer yurtdışında bir bütün boyunca ilerlerlerse, yerli altın hayalini beslemeye devam edebilir.