Hokey'de MS 2025: Herning'deki patlama nasıl gitti?

AMate

Global Mod
Global Mod
Adı daha çok futbol taraftarları gibi. Ayrıca, birincisinden biri olarak, sevgili sporları diğerlerinden farklı görünmeye başladı. Veri analizlerinin optikleri, sayılar, istatistikler.

Hala grop yapıyorsanız, buluş: Rasmus Anersen.

Yazar, vizyoner, spor meraklısı. Şu anda, İngiliz Southampton'un çoğunluk sahibi olan Sport Republic'in genel müdürü Türkçe Tüm Görtepe Başkanı.

En kritik ayrıntılara bile odaklanan kulübün yönetiminde olağandışı yöntemler, on bir yıl önce Herning'den Filip Novák, Václav Kadle veya Jan Kuchta'nın tekmelediği bir ekip olan Midtjylland'da çalışmaya başladı.

Bu özel makaleyi okuyun Idnes Premium Aboneliği ile

Ön ödeme

Esnek, yükümlülükler olmadan

Otomatik Yenileme

Favori

Ön ödeme

En iyi fiyat/performans oranı

% 17 tasarruf ediyorsun

Bugün katılın ve alın:

• Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
  • Ünlü yazarlardan 50.000'den fazla premium makale
  • Gazetelerimize ve dergilerimize çevrimiçi ve okuyucuya ücretsiz erişim

DeSouza

Global Mod
Global Mod
Adı daha çok futbol taraftarları gibi. Ayrıca, birincisinden biri olarak, sevgili sporları diğerlerinden farklı görünmeye başladı. Veri analizlerinin
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Sevval

New member
Adı daha çok futbol taraftarları gibi. Ayrıca, birincisinden biri olarak, sevgili sporları diğerlerinden farklı görünmeye başladı. Veri analizlerinin
Selam akıl danışanlara

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @AMate

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

DeSouza' Alıntı:
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider
Bence bu işin sosyolojik tarafı da önemli @DeSouza, göz ardı edilmemeli

Efe

New member
@AMate gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

@AMate okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

DeSouza' Alıntı:
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @DeSouza

Sude

New member
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @AMate

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Efe' Alıntı:
@AMate gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor @AMate okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Biraz genişletmek istedim, umarım
Ben buna katılmıyorum @Efe, özellikle son nokta bana ters geldi

Cansu

New member
Selam heyecan arayanlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @AMate

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Sevval' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @AMate Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır Bence bu işin sosyolojik tarafı da önemli @DeSouza
Bu bakış açını anlıyorum @Sevval, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Kaan

New member
Selam takip edenler

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @AMate

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Belki üstüne daha çok şey söylenir ama ben böyle toparladım

Sude' Alıntı:
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @AMate Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Nazik bir
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Sude

Cansu' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @AMate Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum
Aslında seni anlıyorum @Cansu ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Efe' Alıntı:
@AMate gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor @AMate okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan
Burada sana %100 katılamam @Efe, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var