Hokey oyuncuları NHL finalini nasıl oynadı? Örneğin, kasların ve bağların çatlakları veya kırık

AMate

Global Mod
Global Mod
“Ryan kırık bir elle oynadı,” diye forvet Connor McDavid'i denizaşırı gazetecilere takım arkadaşı Ryan Nugenta-Hopkins'in sağlık statüsüne doğruladı. “Böyle bir sınırla ortaya çıktığı ve kanıtladığı şey gerçekten özel. Şaşırtıcı! Acı hissetti ve ona bakmak kolay değildi.”

Nakavt mücadeleleri sırasında, otuz iki yıldırlık eğitimleri kaçırdı, ancak tüm maçları yaptı. Yirmi iki yarışmada çarpıcı yirmi (6+14) puan aldı.

Antrenör Kris Knoblauch'un rehberliğinde Hokey Edmonton Inverter. Sol saldırganlar Evander Kane, Ryan Nugent-Hopkins, Leon Draisaitl ve Connor McDavid'de oturuyor.

Ama takımla zafere ulaşmadı. Çok daha fazla yara izi gösteren Juchali Panthers.

Muhtemelen en hafif de olsa, çok hoş olmayan, rahatsız edici Kaptan Aleksander Barkov. Bantlı sağ el ile Florida liderinin Stanley Kupası'nı başının üzerinden nasıl yükselten olduğunu fark etmiş olabilirsiniz.

Ellerine dokuz dikiş sayarsın. İlk finallerde avucunu üstte kesti. Finlandiya ileri, muhtemelen eldivenler tarafından yardım edildi, hala on altı pound bir kupa mücadele etmek için bir bandajla bir çubuk tuttu … yara su baskın adrenalin ve endorfinlere rağmen ağrıya neden olmak zorunda kaldı.

Koç Paul Maurice zaferden sonra, “Dikişler bir araya getirene kadar iki kez rupp etti,” dedi.

Evet, şaka yapıyordu. Sonuçta, yetişkin merkez yirmi iki puan satın aldı. Ekibinin en üretken oyuncuları için en önemli istatistiklerde tek kayıt olarak kaldı.

Kaptan Florida Aleksander Barkov takım arkadaşlarını Stanley Kupası savunmasıyla kutluyor, ağır kupa finali yırtılmış bir avuç içi ile tamamlarken elini eliyle kaldırıyor.

Üç yaşındaydılar. Ve aralarında Matthew Tkachuk ile birlikte Sam Reinhart. İnanın ya da inanma, daha ciddi sağlık komplikasyonları ile uyardılar.

İkincisi kutlamalardaki buz üzerindeki peripetiyi açıkladı: “Kemiği yırttım ve fıtıklarla bir sorun yaşadım – hepsi bir yandan.”

Denizaşırı muhabirler şokta kaldı. Tkachuk'un organların zayıflamış karın boşluğuna tırmanacağı klasik fıtık yoktu. Sözde “spor fıtıkları”, kelimenin gerçek anlamında bir fıtık değildir, çünkü yükü kışkırtan kasıkların sürekli ağrısıdır. Aksine, kendini hiç tezahür ettirmek zorunda değildir.

Ancak NHL'nin finalinde çok sakin değilsiniz. Ve popüler olmayan saldırgan, Four Nations Uluslararası Turnuvası'ndan bu yana kasıkla ilgili sorunlarla savaştı, normal sezonun geri kalanını da kaçırdı, ancak zaten nakavt aşamasına atladı.

“İlk turda hayatta kalmayı bile ummadık,” dedi Maurice. “Korkunç bir durumdaydı. Bunu gerçekten yapabileceğini düşünmedik. Ama avantajı ne kadar akıllı olabileceği. Kendini rahatlatmak için buz üzerinde hareket edebilir.

İki yıl içinde iki Stanley Kupası, Matthew Tkachuk ve Florida tekrar kutluyor.

“Birçok kez vazgeçmek istedim,” dedi oyuncu. “Beni bir araya getiren birçok insana teşekkür etmeliyim. Artık kendimde basit bir durum olmadım … eğer doktorlar, antrenörler ve buradaki tüm insanlar için olmasaydı. Onlara her şeyi borçluyum, fincan var ve bu yüzden benim için çok olağanüstü.”

Ve tekrar: sekiz gol, on beş asist. Bütün bunlar yirmi üç playoff maçında.

İkinci konferans finalinde Carolina'ya karşı diziden, çatışmalardan birinden sonra dizinde yırtılmış bir iç bağ alan Reinhart. Tamamen kırık kalmadı, ancak yine de ağrı ve şişmeye neden olabilir.

Dört gol atıcı Sam Reinhart (solda) takım arkadaşlarıyla sevinir.

O anda, doktorlar normalde sporculara dört ila altı haftalık dinlenmeyi önerdi, atıcı Florida iki maçı kaçırdığında beş güne kısalttı.

Sonunda, dünyanın en iyi yarışmasında dört golü hak etti.

Ve bu sadece finalistlerin bir kesimi olabilir. Mattias Ekholm, sezonun son yedi düellosuna dönen ve yerlerde yönetememiş gibi görünüyordu. Örneğin, altıncı finaldeki ilk Reinhart hedefi için, hafifçe sarıldığı zaman. % 100 hazır görünmedi.

Ama fincan için ne yapmazdı. Diğer hokey aptalları gibi.