Hokey Online: İsveç – Danimarka: Hokey Live'da Bronz Bronz Maç

AMate

Global Mod
Global Mod
Her iki takım da Cumartesi performanslarını iyi hatırlamayacak. İsveçliler Amerikalılardan altı gol topladı, İsviçre Danimarkalıları bile yedi.

Kanada ile olan temel grubun son maçındaki yenilgiden sonra (3: 5), ev İsveçlileri başka bir denizaşırı takım için yeterli değildi. ABD ile yarı finalde 2: 6 kaybetmek onları sadece bronz mücadele için gönderdi, bu yüzden 2018'den beri hala rüya unvanını bekliyorlar.

Son üç düelloda, Tre Kronor'un hokey oyuncusu 13 gol toplayan savunmaya ihanet etti. Şampiyonadaki altı performansta İsveç sadece üç gol aldı.

Kanada'nın sansasyonel atışından sonra Danimarka, İsviçre yarı finallerde 0: 7 kaybettiğinde buz üzerinde başka bir mucize göstermedi. Bununla birlikte, Danimarkalılar tarihin en iyi yerleşimine güven duyuyorlar ve 2010 ve 2016'da sekizinci oldu.

Tarihsel olarak ilk değerli metale saldırabilirler, ancak rakip ile çok olumsuz bir dengeye sahiptirler. Bu binyılda Dünya Şampiyonasında 13 karşılaşmadan 12'sini kaybettiler, tek istisna 2021'den 4: 3 galibiyet.

Danimarkalılar tekrar şaşıracak mı?

Raporlar:
S. Ierson – R. Sandin, J. Brodin – E. Gustafsson, R. Andersson – M. Petterson, A. Larsson – S. Edvinson – L. Raymond, W. Karlsson, L. Carlsson, M. Zibanejad – E. Heineman, M. Backlund Wennberg, I. Heineman, M.
Raporlar:
F. Dichow – J. Jensen Aabo, P. Bruggisser – M. Lauridsen, M. Lassen – A. Koch, O. Lauridsen – B. Jensen Nicholas – N. Olesen, J. Blichfeld – N. Olesen, O. Fisker Molgaard, M. Bag – B. Bag – B. Bag – B. Bag – B. Bag – C. Bag – C. Bag – C. Bag – C. Bag – C. Bag – c. bag – c. bag – c. Wejse, M. Poulsen – M.

Hakem: A. Ansons, S. MacFarlane – J. Davis, S. Gustafson

Kullanmak: 0: 0, Zayıflamada: 0: 0

Çevrimiçi Röportaja Git

DeSouza

Global Mod
Global Mod
Her iki takım da Cumartesi performanslarını iyi hatırlamayacak. İsveçliler Amerikalılardan altı gol topladı, İsviçre Danimarkalıları bile yedi

Kanada ile
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @AMate

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Sude

New member
Her iki takım da Cumartesi performanslarını iyi hatırlamayacak. İsveçliler Amerikalılardan altı gol topladı, İsviçre Danimarkalıları bile yedi

Kanada ile
Selam bu başlığa uğrayanlara

@AMate, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

DeSouza' Alıntı:
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @AMate Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar
Ben burada biraz daha karamsarım @DeSouza, ama geliştirilir

Sevval

New member

Kanada ile
Selam herkese iyi paylaşımlar

@AMate gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Sude' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara @AMate, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Belki seni bir adım öne taşır, dene derim Ben burada biraz daha karamsarım @DeSouza, ama geliştirilir
Kısaca söylemek gerekirse @Sude, konu henüz kapanmış değil

Cansu

New member

Kanada ile
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @AMate

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @AMate

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

DeSouza' Alıntı:
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @AMate Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @DeSouza

Kaan

New member

Kanada ile
Selam sorusu olanlara

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @AMate

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

DeSouza' Alıntı:
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @DeSouza

Efe

New member

Kanada ile
Selam katılımcılar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @AMate

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Cansu' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @AMate Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @AMate Sakin bir ekleme yaptım, sen
Burada sana %100 katılamam @Cansu, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var