Hokey Litvínov Maxim Tchaikovič röportajı

AMate

Global Mod
Global Mod
Playofflar bununla ilgili. Ben Rd, Nae'nin tezgahı hızla tepki verdi ve ortaya çıkan ofsayt, vhe'ye yol açan, kahraman Ajka'ya sevindi.

Kundek bir an için önceliğe ulaştığında, Tinem öfori ve Litvanya başlarını engelliyordu, ama son değildi. Ajka ayrıca Trenrsk çıkışı yapan Divk'in tepkisini de kaydetti.

Mavi bornozun üstünde oturan hayranlar, yükselmemiz gereken köpeği ve Kieli'yi yaktılar, hayal ettiler. Bu yüzden onları dinledik, Slovak'taki çamur.

Karel Mlejnek'in tavsiyelerine ihtiyacı yoktu, yükseltmenin uyuyacağından emindi. NAVC'de kaybedecek hiçbir şeyimiz yok, aksi takdirde bitecekti. Hemen örneğin durumun ofsaytıydı, Litvnovská bankını iddia etti.

Litvnov'dan Petr Koblasa (Ernm'de) Tince'den Mark Dao ile mücadele etti.

Uyku konutları, SIRA'nın ilk noktasına yardımcı oldu. Sadece VTZNZ oynarken Kadhu Extrmn. MTE TROK VC'de 1: 0, rakip değil, AJK, E litvnovsk Anka'da Hardfinus'a ilerlemek için.

Kimyagerler Srie'de inşa edilmişlerse, ancak gerçek formdan dolayı harcanan bir favoridir. Ocak ayından bu yana Verva bir varil gitti ve 2025'te Extraleague'in en kötüsüydü.

Imon Zajekv golü Litvnov, Tince'den Daniel Kurovskho'nun omzundan uzanıyor.

Ama oyun yeni bir yarışma, bu onun arkasında, sadece iki. Çok Patn olurdu, eğer geçmişte olsaydı, bugün kazanmazdık. Geride attık.

Ajkovi bile mümkün değildi, Trenra Mlejnek'den eleştiriyi bile dinledi. Genel olarak TM gibi acı çekti, ne de düşmedi. Ben ilk kez oyun kapalı yaptım. Ancak karar vermek ve verilmek gerekecek ve verdik, Vakıfta 52 oynamadık, paçavra, heyecan verici Ajka'ya düşmek için.

Srie türü Cumartesi günü saat 17: 00'de Hlinkov Stadyumu'nda başlıyor.