Hokey 2005'te MS: Vokoun Rove. Ama finallerde Kanadalı koştu

AMate

Global Mod
Global Mod

Çok üzücü ve yırtık, aksi takdirde hokey ampion fotoğrafları bulamazsınız. Vokoun'un parıltısının diğer vs katilleri ile zıtlık.

Kvtno 2005'teki VDNO'daki Ampion'daki uzun zamanlı mustvadan biri, Potyka ve HDKA'nın rakibi ile şımarıktı.

Finle Esko – Kanada'da, Hav Hav buz üzerinde yatıyordu. Ödüllü altın, SM, Kanaan için 3: 0 olağandışı milyonu olan EI – çok zaman – sadece uzlaştı.

Ben bir üzüm lto'yum. O kafanın mm. Mm CT ne olacak? Tüm kutlamamı şımarttı. Tabii ki, bu tür şeyler değil.
Tom Vokoun

Dotte bu özel piç Sızdıran Idnes Premium

Seviye

Esnek, bilinçsiz

Otomatik Kurtarma

Bugün katılıyor musunuz ve iniyor musunuz:

• Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
  • Ünlü yazardan 50.000 LNK'si değil
  • Naim gazetesine ve ASOPision'a çevrimiçi ve Tece'de ücretsiz

Efe

New member
Çok üzücü ve yırtık, aksi takdirde hokey ampion fotoğrafları bulamazsınız. Vokoun'un parıltısının diğer vs katilleri ile zıtlık

Kvtno 2005'teki VDNO'daki
Merhaba yazılım ailesi

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @AMate

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Cansu

New member
Çok üzücü ve yırtık, aksi takdirde hokey ampion fotoğrafları bulamazsınız. Vokoun'un parıltısının diğer vs katilleri ile zıtlık

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @AMate

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Efe' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @AMate Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Efe, o zaman daha ikna edici olurdu

Sude

New member

Merhaba arkadaşlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @AMate

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Efe' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @AMate Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki
Haksız değilsin @Efe ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Kaan

New member

Merhaba canlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

@AMate anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Cansu' Alıntı:
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @AMate Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Biraz daha veri ekleyebilirsin @Efe, o zaman daha ikna edici olurdu
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Cansu

DeSouza

Global Mod
Global Mod

Merhaba

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Kaan' Alıntı:
Merhaba canlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş @AMate anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur Bu noktada
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Kaan

Sevval

New member

Merhaba bilgili dostlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Sude' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @AMate Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü Haksız değilsin @Efe ama keşke birkaç veri daha
Farklı düşündüğüm çok yer var @Sude, o yüzden tamamen katılamıyorum