Erkekler Kadınlardan Neden Soğur?

SinemT

Member
Erkekler Kadınlardan Neden Soğur?

Erkekler Kadınlardan Neden Soğur? kadınların aradıklarına bakılırsa çok naif kalıyor. Aslında erkekler olması gerekenleri arıyorlar, fazlasını değil. Erkekleri kadınlardan soğutan sebepler de bu bakımdan çok uçuk şeyler değil.

Kadın Tüysüz Olmalı
Erkeklere göre tüy sadece erkeklere özgü bir şey. Bu bakımdan bıyık ya da bel bölgesi başta olmak üzere kadın vücudunun tüysüz olması erkeklerin en çok dikkat ettiği şey. Bu durum erkeği bir anda kadından soğutmaya yeter. Erkekleri kadınlardan soğutan sebepler arasında en önemlisi bu. Bunun kadar önemli olan bir diğer şey de fiziksel olmasa da erkeklerin en çok dikkat ettikleri olay. Kadın küfür etmemeli. Hele hele erkeklerle özdeşleşmiş küfürlerden uzak durmalı. Bu durum kadını erkeğin gözünde bir anda itici bir konuma getirmeye yetiyordur.

Erkekler Kadınlardan Neden Soğur?

Topuklu Ayakkabılar
Erkekleri kadınlardan soğutan sebepler
arasında topuklu ayakkabılar da var. Aslında topuklu ayakkabı giyilmesi değil, topuklu ayakkabı ile yürümesini bilmemek burada asıl olan konu. Topuklu ayakkabı ile düzgün yürüyemeyen kadınlar erkekler için direkt olarak itici durumundadır. Mümkünse giymemeleri gerekmekte. Bununla birlikte açık ayakkabılar da önemli. Eğer bir kadın açık ayakkabı giyiyorsa tırnakları kesinlikle ojeli olmalı. Eğer oje yoksa zaten erkek ayağın bir farkı kalmayacaktır. Bu durum da erkekler için son derece iticidir.

Tüm erkeklerin bildiği bir diğer durum ile masada 2 kız bir erkek otururken iki kızın birbirleriyle fısıldaşmalarıdır. Erkekleri kadınlardan soğutan sebepler arasında bu durum da oldukça etkili. Kim olursa olsun erkeklerin karşısında iki kişinin ondan bir şey gizlermişçesine fısıldamaları bir anda erkeğin tepkisini çekmeye yetecektir. Elbette çoğu erkek o anda tepki göstermez ve genelde uzaklaşmayı seçerler.