Edmonton, Dallas'ın buzunda misillemeyi başardı ve konferansın finalinin durumunu karşılaştırdı

AMate

Global Mod
Global Mod
Ter Günü, Zeronm'un oynadığı şey, Florida Trophy kupaları, Sergei Bobrovsky'yi yakaladı, son Stanley Kupası Stuart Skinner'ın hedefi aynı üsse girdi. Termal Edmonton Ptek'te Domcch hokey oyuncusunun 25 atışını yakaladı Dallas Ve Finlov Srie'nin şekerleme üzerine 1: 1'deki konferansını telafi etmek için bir üs verdi.

Oilers, Pesilov'da Evan Bouchard Tonk Ryan Nugent-Hopkins'in RNA'sında Brno'da önde gelen UV 6 dakikasına ulaştı. Ayrıca boru yaptı ve Hvzdn Leon Draisaitl. Teyze türünde, parkı Connor McDavid de istatistiklere girdi. Yardım, itebilen Beka Brett Kulaka'nın eyleminde gerçekleştirildi. İlk denemesi Dallas'ın savunmasıyla engellendi, çantanın ilişkisinden Dork, Lapaka Jake Oettinger'ın üzerine düştü. Sadece önümüzdeki 73 saniye oyun Connor Brown'un altında ve sonrasında vardı.

Daha sonra düelloların geri kalanında 3: 0 Edmonton'u tuttu. Dallas'ın hokey oyuncusunun kaybına ek olarak, Roope Hintz'in seçkin merkezi, Darnell hemşiresinin Lion aslanına yapışmanın Tetin'e adım atmasından hemen sonra kayboldu. Yıldızlar böylece Fin temsilcilerinden oluşan Klov Elitn Formasyonunu parçaladı – Rantanen, Hintz, Granlund.

Sonuç

NHL

Finle Z. Konferans 24.5. 2025 2:00

Gly:

Gly:
05:51 Nugent-Hopkins (Bouchard, Draisaitl)
35:23 Kulak (McDavid, Bouchard)
36:36 C. Brown (Nugent-Hopkins, Walman)

Raporlar:
Oettinger (Desmith) Heishanen, Lindell (A), Ceci, Harley, Petrovice, Bichsel Rantanen, Hintz, Granlund Seguin (A), Duchene, Marchment Dadonov, W. Johnston, Benn (C) Blackwell, Steel, J. Robertson.

Raporlar:
S. Skinner (Rodrigue) Bouchard, Kulak, Stecher, Hemşire (A), Klingberg, Walman Hyman, McDavid (C), Nugent-Hopkins K. Kapanen, Draisaitl (A), Podkolzin C. Brown, Henrique, E. Kane Perry, Janmark, Frederic.

Karar: G. Rank, J. Hebert B. Mills, D. Berg

Şair Divk: 18 532

Srie State: 1: 1

DeSouza

Global Mod
Global Mod
Ter Günü, Zeronm'un oynadığı şey, Florida Trophy kupaları, Sergei Bobrovsky'yi yakaladı, son Stanley Kupası Stuart Skinner'ın hedefi aynı üsse girdi. Termal
Selam herkese iyi sohbetler

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @AMate

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, 2025 yılı için planlanan Oilers vs. Stars maçı, 21 Mayıs'ta gerçekleşecek ve Stanley Cup playofflarının Batı Konferansı finallerinin birinci oyunu olacak

Sude

New member
Ter Günü, Zeronm'un oynadığı şey, Florida Trophy kupaları, Sergei Bobrovsky'yi yakaladı, son Stanley Kupası Stuart Skinner'ın hedefi aynı üsse girdi. Termal
Selam oyun tutkunları

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @AMate

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2025 yılı Edmonton Oilers ve Dallas Stars arasındaki konferans finali hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, 2024 yılında bu iki takım arasında oynanan playoff serisinin özeti şu sitelerde bulunabilir
DeSouza' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @AMate Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, 2025 yılı için
Katılmak zorundayım diyemem @DeSouza, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Efe

New member
Selam katılımcılar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @AMate

• 2024 playoff serisinde Dallas Stars daha başarılı oldu. Dallas Stars, Edmonton Oilers'ı beş maçın sonunda 4-1'lik bir seriyle mağlup etti
Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Sude' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @AMate Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2025 yılı Edmonton Oilers ve Dallas Stars arasındaki
Katılmak zorundayım diyemem @Sude, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Kaan

New member
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @AMate

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Efe' Alıntı:
Selam katılımcılar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @AMate 2024 playoff serisinde Dallas Stars daha başarılı oldu. Dallas Stars, Edmonton Oilers'ı beş maçın sonunda 4-1'lik
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Efe, özellikle uygulama kısmında durum farklı

Cansu

New member
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @AMate

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Son noktada söylenebilecek en sade yorumum bu

Kaan' Alıntı:
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @AMate Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Ben böyle düşünmüyorum
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Kaan

Efe' Alıntı:
Selam katılımcılar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @AMate 2024 playoff serisinde Dallas Stars daha başarılı oldu. Dallas Stars
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Efe, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Sude' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @AMate Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2025 yılı Edmonton
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Sude, özellikle pratik tarafı çok farklı