Dünya Kupası'ndaki Avusturyalı hokey oyuncularının kadrosunda Minnesota'dan forvet Rossi de yer alıyor

AMate

Global Mod
Global Mod
Minnesota'dan Marco Rossi (sağda), Carolina'dan Martin Neas tarafından tutuluyor.
| fotoğraf: AP





Rossi bu sezon Wild formasıyla çıktığı 82 maçta 21 gol ve 19 asistle 40 sayı topladı. İki ronkun pedlerinde 21 örgüden bir sepeti vardı. Rossi, geçen yıl Tampere ampiont'ta büyük bir uluslararası etkinlikte ilk kez sahneye çıktı ve burada Rakuan'ı yenerek üst üste ikinci kez elitlerin arasına girmeyi başardılar.


Linz'den kaleci Thomas Hneckl, Salzburg'dan defans oyuncuları Paul Stapelfeldt ve geçen yılın ikinci takımından Thurgau'dan Ramn Schnetzer'in yanı sıra Linz'den forvet Emilio Romig ve sonuncudan 19 yaşındaki Vinzenz Rohrer Dünya Kupası'nda ilk kez forma giyecek. yılın şampiyonu Zürih.


Sahada sadece Klagenfurt'tan defans oyuncusu Clemens Unterweger ve Bern'den forvet Benjamin Baumgartner eksikti. Salzburglu yedi yaşındaki Tonka Thomas Raffl, altısı elit kategoride olmak üzere on dünya şampiyonasına hazırlanıyor.



Rakut hokey oyuncusu dünya şampiyonasında elit lige çıkmayı kutluyor.



Hazırlık aşamasında Rakuan, Riga'da Letonya'ya iki kez 2:3 yenildi, ardından Slovenya'ya karşı Ljubljana'da 2:5 ve evinde Villach'ta 0:6 olmak üzere iki kez başarısız oldu. Çek Cumhuriyeti ile yaptıkları düellolarda Çek Cumhuriyeti'nde Budjovick'e 1:5, kendi sahalarında Linz'de 2:3, Garmisch-Partenkirchen'de Almanya'ya 2:4, Zell am See'de ise kendi sahalarında 2:4 mağlup oldular: Ayrı maçlardan sonra 1 numara oldu ve sonunda Viyana'da Kanada'ya 1:5 yenildi.


Rakuan, cumartesi günü Danimarka ile oynayacağı düelloyla play-off'a girecek, A ana grubundaki diğer maçlarda ise Prag'da Avusturya, Kanada, Finlandiya, 17 Mayıs Cuma günü saat 20:20'den itibaren Çek Cumhuriyeti ve Norveç ile Büyük Britanya yer alacak. Britanya.



Avusturyalı hokey oyuncularının Dünya Kupası'na aday gösterilmesi


Hedefler: Thomas Hneckl (Linez/ICEHL), David Kickert (Salzburg/ICEHL), David Madlener (Feldkirch/ICEHL)

Savunmacılar: David Maier, Steven Strong, Clemens Unterweger (Vichni Klagenfurt/ICEHL), Nico Brunner, Dominique Heinrich (her ikisi de Vde/ICEHL), Paul Stapelfeldt (Salzburk/ICEHL), Ramn Schnetzer (Thurgau/vc.), Bernd Wolf (Lugano/vc) .), Kilian Zndel (Ambri-Piotta/vc.)

ton: Paul Huber, Mario Huber, Benjamin Nissner, Thomas Raffl, Lucas Thaler, Ali Wukovits (Vichni Salzburg/ICEHL), Manuel Ganahl, Lukas Haudum (her ikisi de Klagenfurt/ICEHL), Emilio Romig (Linz/ICEHL), Benjamin Baumgartner (Bern/vc) .), Vinzenz Rohrer (Zürih/vc.), Marco Rossi (Minnesota/NHL), Dominic Zwerger (Ambri-Piotta/vc.)