David Kočí Felsefesi Hakkında: Oyuncular her maça ve eğitime gitmeli

AMate

Global Mod
Global Mod
NKDO'nun birinci, Estadvít veya iki yıllık oynaması önemli değil. Kadm, DT'nin bunu yapmak istediği karanlıkta pistan olacak ve bir kulüp ağına röportajda en uzun, ekl ko. Aynı şey günün dikenini ve cadm'ını tabanca olmalı. Bu benim felsefem. Gün, en çok yapmak istediğim zaman. Bunun öğretilmesini istiyorum, çünkü Thorn, HRT ve gelişmenin yolu bu.

Bl Tygi Geçmişten sonra kuzeyden, Neshn sezonu yapılabilecekleri değiştirmişti. Yeni mezarlar içtiler, ancak en büyük değişiklikler Trenrsk'in gönderilerinde gerçekleşti. Liberec, ana Koum Filip kalemine veda etti ve görevine önceki asistanı Kudrna tarafından anlatıldı. Şimdi aynı rolde Litvnov'da seçilen ilk David Ko asistanı.

Liberec, asistanın gerçekleştirilmesini tutuklama ve savunma oyunu ile tamamlamak için uzun vadeli çabalardan gündeme getirilecek olan David'in paketi, spor editörü Michal Birner'ı açıkladı. Bir anda David'in mevcut olduğu açıktı, ana karanlıkta bir asistan rolünü aldık. Litvnovsk savunma ve Baton Altında Zayıflamış Oyun Extraleague'de en iyisini döktü. Oyunun tarzı Naim Savunma Adm'i verecek şekilde aynı şekilde.

Bugün, Tyiaty -Lold Ko, ZMO'da sağlam bir St Kariry oynadı. 2000 yılında Draftovni Pittsburgh 146 yaşındaydı. SVST M 142'de NHL, Chicago, Tampa ve Colorado formalarındaki tüfeğe katıldı. Diğer 276 başlangıcı ahl.

NVrat'tan sonra, Sparta için sezondan daha az. Son kez, Pesun'dan Sparan Mildei'ye, daha sonra Chomutov ve Hradec Krlov'da kalınlaştı. Orada A-TMU'daki Trenra'nın asistanı oldu. Ped Ronek 2022/23 Litvnov Junior'a katıldı. Vladimra Riky'nin ana Treno pozisyonundan iptal edilmesinden sonra Koue Karel Mlejnek'in asistanı oldu. Sadece spora değil, aynı zamanda insan lekesine de kaymıştır. Avcı biraz iki ve deneyimli bir deneyim oldu. Zamanı, çünkü sadece bir şehirde olduğunuzda, çok fazla Zhzor'um var, gösterişli tacch hakkında söyledi.

Bu yıl Liberec'ten Piltla Šubdka olduğunda, yapmadı. Michal Birner M, Zırhlı ile ilgilenecek ve genel olarak bir savunma oyunuyla yardımcı olacak karanlığın gerçekleşmesi için bir avcı arıyor, TM ile temasa geçti. Bu süre içinde gerçek becerilere sahip değildim. Her zaman, yeni bir tane aldıklarında. BL Tiger çok güçlü ve sportif kaliteli bir organizasyondur. Kabul etmemiz çok uzun sürmedi, Nov Liberec asistanı açıklandı.

İnsanların çoğu, karanlıklarının nates'ini koruyan bir dayak olarak bir menteşe olarak. ZMO uğruna sadece bu beceriler olmazdı. Her zaman SP savunmacı oldu ve ağızda çok attım. RVSK kararım başarılı olmak istedikten sonra içiyordu, Karira'm için OHL. Esas olarak karanlıkta pozisyonu kazanacağımı düşündüm ve HRT olacağım. İyi bir şeydi. Ama sonra birkaç yaralı au içtim NHL'deki konumumu pekiştiremedim.

Bugün, PSOB bugün dengelenecek. Sanırım iki değil sakinim. Geçen yıllarda hiçbir şey yok, Pipout. Avcı elbette ve başka şeyler onu koruyacak. Ama bir hata olacak gibi görünemez ve avcılar stdation'dan sonra hemen Blzen gibi. DNM ped.

David Ko, Litvnov'a son ekstra League Ronka Shl'den sonra Hokey Liberec'in tek takviye değil. Jetd'e ek olarak, Denis Zeman ile Tonk Filip Sandberg ve Kristaps Zile Jetd altında içiyorlardı.

Liberec hokey oyuncusu u sağ ronk tm msc. TRNINKY CONIN HAKKINDA Düzenli olarak Stdali Buzda Kalın. STRV'de kırmızı tamamen kuru. Kırmızı Temmuz ayında, iki günlük tatil olacak ve sonuçta gerekli olan nihayet fi aksanına ve ekstra ligin başlangıcına gelmiş olmalı.