Cross: Zamanımda kız hokey seçtiğinde garipti

AMate

Global Mod
Global Mod
90'ların sonunda sporu için hokey seçen bir kız. O zaman, buz hokeyi tater uymadı …

Denisa Metal çantada ısrar etti ve tamamen bir çocukta ona saygı duyuyor.

Böylece herkesin en iyi hayranlarına sahip olduğumuzu görebiliyorum. Sadece Loskova Şampiyonası'nda Prag'da olduklarını al. Amerika'daki kızlar bile bana gitti ve çamurun kesinlikle asn

Oğlanlara ek olarak, bir kız erkeklerle koştu, ama uzun sürmedi, Horn Cerekve'den otuz yıllık bir Rodaka'yı hatırlayarak, yıllarca Çek temsilini oporm etmek oldu ve geçen yıl karanlığın kutlanması için kutlandı. En iyi insk.

Denisa Metal

● Esk hokey oyuncusu 3 Kasım 1994'te doğdu ve ailesiyle birlikte Horn Cerekvi'de hissetti.

● Pelhimov yakınlarındaki hokey Zaala ile çocuğun karanlığına katıldı. Yıldız kategorisinde, bugün Rusya KHL'de PSOB olan Libor Ulk.

● Jet J, Zaala Prag'a gittiğinde 13 yıl bile değildi ve burada Slavia'nın Enskm karanlığına katıldı.

● 15 yaşından itibaren Çek temsili adayları listesinde düzenli olarak PAT.

● 2011 yılında, ilk önce üniversite karanlığı ve ardından Boston Pride için oynadığı ZMO'ya hokey TST'yi aramak için yola çıktı.

● 2019/20 sezonunda yıllarca dul kadına, Bryns'e beton bıraktı.

● Moem'in arkasındaki Opt Strvil'de ve geçen yıl Ensk Dönemi Stanley Kupası'nda Minnesota ile kutlandı.

Walter Kupası'nı geçen yıl Mayıs sonunda kafanın üzerinden kaldırdınız, size ve şimdi …
Bunu aramak zorunda kaldım çünkü ZMO'da gerçekleşti ve kızlar onu önce Amerika ve Canad'da anlamak istedi. Ben en azından evde biriken en azından bir mm biriktirdi.

Muskou Trophy, ünlü Stanley Kupası, çoğunlukla personelin zamanında. M Benzer güvenlik ve Walter Cup?
Hayır, bu yüzden Blzk'ümle birlikte alabilirdim.

Pzt onu tutabilir ve ESK'da bir değişiklik için JZD'de bir ped başlatabilirdi, ya hangisi?
Bu KRSN olurdu, ama önce tekrar sevinmeliyiz. Kadopdn Minnesot'taki kızlarla maksimum görelim.

En son ne zaman tüm zihinleri son kez hatırlıyor? Her şey miydi, sabah, Nron Thorns …?
Dolu yaptın, oradaydı. Genel olarak, ama sadece bu, Veker duygularını mükemmel bir şekilde yakalayacak kelimeler arıyor. Biraz tutarsızdı ve bu yüzden tekrar istiyorum.

Ünlü bir hokey beğendin mi? VS VS haberlerle en yakın ve toplantılara mı?
Açıkça. Ve ayrıca bir mil olan hayranlarıyla.

Ve kutlamalar ne kadar sürdü?
Yine, DN VB şenlikleri veya alkol partileri düzenlemeyin. Bu karanlıkta kendiliğinden, ama aynı zamanda. TM olarak kutladık ve en üst düzeye çıkardık.

Ailenin desteğini belirleyici bir şekilde araştırdınız mı?
Bohuel no. Program o kadar Nron'du ve EIT'de pratik olarak bir dakikadan bir dakika birleştirilemeyecekti. Böylece aile en azından benim dleek üzerinde tezahürat yaptı ve biz kutladık ve sezondan sonra.

Bir an için bir Vaema programı ile ağırlanabilir. Bu Nisan, Bu Budjovice Ulusal Ampionte Ulusal Meclisi'nin son generali. Liberec'te turnuvayı kazandığınız göz önüne alındığında, dünyanın SPN DOMC Şampiyonasına gidebilir miyiz?
Geçen yıl, çocuklar yapabildikleri verniği belirlediler ve onları taklit etmek için elimizden geleni yapalım. Şampiyona için çok fazla. Umarım hayranlar yürüyecektir.

Final Walter Kupası'nda Minnesota Jersey'de Denisa Metal.

Cerekev'in Çek Budjovice'den o kadar uzak olmadığı göz önüne alındığında, Tribunes'a yeterince vahşi bir vahşi, ya KTE'yi belirleyebilirsiniz?
Bir toplantımın olduğu doğru, bu yüzden büyük kalabalıklar. (USMV)

ESKM izleyicileri ve ne bir hayran, bir trenr hakkında. Aynı görüyor musun?
Böylece herkesin en iyi hayranlarına sahip olduğumuzu görebiliyorum. Sadece Loskova Şampiyonası'nda Prag'da olduklarını al. Amerika'daki kızlar bile bana ve çamura gitti, kesinlikle asn. Çek Budjovicch ve taraflarındaki Ampiont'ta ilk olarak HRSH ve kendi KI'larında böyle bir atmosfer olacak. T'nin hepsi davul, ly ve bayraklardır. Ve J de.

Bana Olimpit'te olacağın en PNM olduğunu söylerdiniz. Yerine getirildi, Enta Ligi'nin en iyisini kazandın, hokey, ivte … en yüksek zaman nedir?
Tabii ki, Ampionte House'dan bir madalya olacaktı. Ayrıca bir yıl boyunca RDA PT'ye sahip olurdum ve Kış Olimpitini Itlia'ya koyacağım.

Belki de bazı Patnct yıllarında düzenli olarak aldığınız karanlığa davet edildiği göz önüne alındığında, bir sorun olmamalıdır. Yoksa yanlış mıyım?
Gerçekim var, ama öyle değil, sadece HST PT. Musm DL çalışmıyor, böylece temsil edebilirim. VM davetiyeleri biliyorsunuz.

Kadopdn birçok kumaş hokey oyuncusu için büyük bir desensiniz. Bu arada, Vysobně ve kendi OI için kış stadyumlarını kazandığınızda nasıl hissettiniz, aynı anda ne kadar hokey olacak?
Hoş bir sürpriz oldum. Bu benim aldığım zamanlarda durum böyle değil. O zaman kız hokey oynadığında garipti. Aksine, teli'mde buzda çocuk olmadığı on üç tane var. Mm mm büyük sevinç. Hokey hokeyinin yükselişte olduğunu görebilirsiniz.

İmza eylemi. RMCA NVVY Nodnni Vysoliny'de geçtiğimiz günlerde Denisa Metal, Geleneksel Subographid'den kaçınmadı. Nereye gelsin, Çek hokey oyuncusunu imzalamak için hemen Ada vardı.

Ama Amerika'ya karşı hiçbir şey yok. Bu arada, Minnesot'ta nasıl LB?
Çok, büyük bir kış olsa bile. K, stt tisc gölleridir. Finlandiya gibi. Ve aynı zamanda hokey stt. Kaç üniversite karanlığının oynadığını ve kaç kişinin tezahürat ettiğini okuyamazsınız.

Gölde beceri mi?
Tabii ki bazılarında paten yaptım, ama sezonda pek değil. Nicmn harika, ayakları üzerinde patenli insanların bulutlarını gördüğünüzde, nasıl paten yapılır.

Yurtdışında hayatınızın yarısı var mı, gelecekte evinizle dolu musunuz? Certeve'nin tepesinde PMO'yu sanmıyorum, ama ESK?
Bir şeyi doldurmak, gerçeklik sonunda Yin ile dolu olacak. CADUSDN maaşı altında, sezondan sonra kubbenin çok fazla Rd.