Brad Marchand ve Sam Bennett Florida'yı Stanley Kupası'nın arkasına çekiyor

AMate

Global Mod
Global Mod
Taraftarlar dört ulusla nasıl evleneceklerini izlediğinde, en iyilerin en iyisinin yıllar sonra geldiği etkinliğin bir temsilcisi Norov.

Stanley Kupası'nın arkasındaki otuz yedi yaşındayken tonk pi honb'da ama böyle bir şey bulamayın. En iyisini patlatın, buz üzerindeki DN'yi etkilemez. Ve bu formasyonda oynuyor!

Mole, Marchand'ın rahatsız edici Finl Fazny: Pt Filk, EST GL, ikisi VTN.

Ve tüm oyundan istatistikler? Yirmi iki Utkn, on gol, on pihrvek.

Sla! Mandln Manaer Bill Zito, Pestup'ın geniş dakikalarında sadece bir Kenan birası, ellerinizi ovmak zorunda kaldı.

PTM Finle'de bir Marchandv türü GL arayın:

15 Haziran 2025, 6:21, Pspvek Arşivi: 15 Haziran 2025, 10:03

PTM'de bile, Boston'un sürekli takviyesi mükemmelleşti. Double Üstat tarafından serbest bırakıldı, ayrı bir nişe gitti ve Calvin Pickard'ı seçti, sadece bu sefer Stuart Skinner'dan önce yaya aldı.

Sadece NJ iki açık ağız ve asne ile. YouTube ve Snat'taki Malu Boys Puttte gibi böyle bir Gly, Anton Lundell onayla başını salladı.

Nasıl başarılı olduğunu bilmiyorum. Ulaşmam ve ona sormam gerekecek, ben Piu, Sam Bennett gülümsedi.

Marchand finallerde gollerin iki tabanında. Bruins forması Vancouver'a karşı uçuşların önünde, belirleyici yedi kln'deki zaferden sonra usta kutlamaları da aldı.

Mario Lemieux'un (1991, 1992) sadece modern NHL'de dört saatlik bir parça olan ikinci hokey oyuncusu oldu. Ve 1988'den beri ilk Estiglov finalisti, Stanley Kupası Stelecka için büyük mücadelelerde Finn Tonk Esa Tikkanen'i mükemmelleştirdi.

Sadece onun bt olduğunu görün. Bu yüzden uzun zamandır kargaşayı düşürmedim. Benimle birlikte kalan bir hatırlama yaratmak benim için, 7.'nin mütevazı bir başlangıcını tanımlamak benim için.

15 Haziran 2025, 5:00, Pspvek Arşivi: 15 Haziran 2025, 10:04

Florida raporlarında Rafan'ı verdiği için yavaşlamıyor.

Bennett Oilers Udeil Ptkrt'e karşı. FZE U Patnctkrt hücrelerinin Sout'unda! Zor -line merkez tipi, en çok taklit edilen mue oyunları için Conn Smythe kupasını kazanmak için anlık bir ana favoridir.

Finalde Marchand ile her iki taraftaki ismi gölgede bırakın. Sezondan sonra sözleşmeleri olmadan, aşağı çekti. Böylece, eğer Zito onları nasıl imzalayacağını bulamazsa.

Çok benzer bir hokey tarzı var. Sıkı, sağlıksız, rakipler için sık sık icat edildi. Onları güvenilir bir şekilde çevirebilir, düzensiz olmaya zorlayabilir ve cezalandırabilirler.

15 Haziran 2025, 4:55, Pspvek Arşivi: 15 Haziran 2025, 10:06

Buza karşı olmak zorunda değillerdi, zorunda değildi. Eğer hiçbir şey vermediyse, ren geyiğinden sonra gitmediler, birkaç OSTRCH yarası verdiler. Panterler ve Onur Bruins arasındaki rekabet az önce döküldü.

Geçen yıl, Bennett OSTRM bile, play -off'lardan iki düello için durmayan muadilin ayrılmasını kısalttı. Ama bir kabinde olur olmaz düşmanlık bir kenara çekildi.

SPN olmak için, en büyük ihtiyaç olduğunda ADA'dan çıkan erkeklere ihtiyacınız var. Ve bir süre üretken meslektaşları Sam Reinhart, tüm playoffları kaldırıyorlar.

4: 1'deki GL'si Panthers Punebn Barış ekledi. Piel sadece kırk saniye, Arn Rogers'ın son intikamı açısından ezici Connor McDavid'e eklendi.

Oilers'ın dönüşünü verdi, ancak bu sefer gerçekleşmedi.

Buna güvenmek mümkün değil. Obas nasıl besleneceğimi bulamayacağım. Başarısız olan ilk teyzeyi ve Pt Zat LPE'yi, heyecanlı Ryan Nugent-Hopkins'i açıklığa kavuşturmalıyız.

Edmonton evde T Finlovy Düellodan ikisini alamadı. Florida ile ilgili sorunlara benzer şekilde karanlık verdim. Her zaman, bu yıl Tincti'den onda onda biri bu yıl ilk kez koydu! Baskın Skre ile NAVC 61:31.

Hokey oyuncusu Florida, Edmonton'a karşı PTM Utkn'da sevin.

Uzun zamandır, rakibin inme zamanıdır. Yapabildiğinizde, üzerine inşa edebilirsiniz. Ve karardı, Trenr Paul Maurice tatmin oldu.

Ancak Svenec'i evde büyütmesi gerekiyor, burada 5: 4 dengesine sahip. Böylece ilk Mebol parmakların kaymasına izin vermiyor. McDavid ve ark. Yedi -zmmzpasov draması verdiler.

Panterler STT amfinleri tercih edebilir. Açıkça gösterilen DKY Marchand bile: Yazmak için pedava!