Yedi yıl sonra büyük bir geri dönüş. Defans Šimek Liberec'i güçlendirdi

AMate

Global Mod
Global Mod
Sizi çok uzun süre tanıtmak istemiyorum. Organizasyona harika bir avcı ve mükemmel bir hokey oyuncusu, ahlaki bir lider ve genç oyunumuz için bir rol model giriyor. Mükemmel savunma becerileri ve hücum zevki sayesinde NHL'ye doğru yol aldı ve bu formayla yine Radim'den böyle bir hokey göreceğimizi biliyoruz. Liberec'in baş antrenörü Filip Pen, en azından önümüzdeki birkaç yıl içinde Radim'in kulübümüzün yüzü olacağından mutluyum, dedi.

imek, NHL'de çıktığı 209 maçta 29 sayı, 7 gol ve 22 asist kaydetti. Geçen yıl Haziran ayında, Prag'da Nashville'e karşı NHL Global Series'in iki maçında San Jose adına oynadı.

Sözleşmesi toplam dokuz milyon dolarla bitiyor ve NHL'de 1. tur bedava oyun olacak. Bu yıl çiftlikte kalırken bile tam 1.950 milyon dolar maaş aldı.

Jan Kraus Show'da Matj Blmel, Radim imek, Ji Smejkal, Marek Langhamer ve Michal Jordn (1 Ocak 2022)

Tigers'a katılmak aklımdaydı ve yedi yıl sonra buraya geri döndüğüm için son derece mutluyum. Sezon sonunda sezon öncesi ilk gerçek maçında sakatlanan ve elit turnuvanın startını kaçıran İmek, Amerika'ya gitmeden önce burada yaptığım hareketlerin devamını getirmek istiyorum dedi.

Sharks kadrosuna giremedi ve Detroit'e taşındıktan sonra bile NHL'de oynamadı. AHL'de 49 normal sezon maçında dört gol için 17 sayı ve 13 asist attı. Sekiz playoff düellosunda iki puan topladı. Toplamda, AHL dengesinde 118 maçta 46 sayı, 11 vuruş ve 25 asist yaptı ve playofflarda 12 düelloda iki sayı attı.

Mlad Boleslav'da doğan ve Bentek nad Jizerou'da Liberec'le büyüyen oyuncu, 2016'da şampiyonluk unvanını kazandı. Ekstra ligde Vhradán, Liberec formasıyla 211 maça çıktı ve 37 gol, 54 asistle 91 puan topladı. Çek milli takımında 42 maça çıktı, 5 gol attı ve 6 gol attı. 2016, 2017 ve 2022 yıllarında dünya şampiyonalarına başladı.