Veda simgesi. Konuk zor olacağı için liberec'te oynayın, Bulíř bilir

AMate

Global Mod
Global Mod
Michal Bule'yi Pehnan değil Liberec hokey simgesi olarak belirlemek. Tiat Forvard, şu anda tarihi kulüp ürünleri reklamında BLCH Tiger 323 Extraleague puanlarının rengine gitti.

Svě Karira iken Rusya KHL'deki yüz mevsimi güçlendirdi ve bir ronk PLZZ'ye itti. Aksi takdirde, şampiyonluk unvanına ve iki Stbrnch madalyasına da yastığı Liberec'ten ayrılmadı.

Yapması iyi bir şey, hiçbir yere gitmek istemedim. PLZN'den Jetd'in altındaki karanlık yaşları ile döndüm, ancak Bohuel ortaya çıkmadı. Hayal kırıklığına uğradım, ama Tonk'u deneyimlemek DL'ye gidiyor.

Liberec'ten ayrılmak için ne yaptı?
Ana faktör, sunduğum gibi olmayan kulüpten ve emekli maaşı, sözleşmenin sözleşmesi ve bir şeyler verdi. Çek ESK ile bunlardan biri basitti ve VT'yi onurlandırdım.

Güneyden daha da fazla mısın?
Evet, O'nda başka karanlık vardı, ama en büyüğü Budjovice'den geliyordu. Ve sonra sen hiç eit değilsin.

Çekler Budjovice Vs'deki insanlardan kimdi büyük olasılıkla?
Onur duyduğum birim Manaer Jirka Novotn, gerçekten karanlıkta bir rol vermemi istiyor ve istiyor. Bu benim için başkalarına temsil ettiğim bir rol yapmak benim için. Onların OEKVN'lerini yerine getirmeye çalışacağım.

Pençe

Pedcover'daki Çek Budjovicm'e karşı nasıl oynadılar, VDL olduğunuzda, PT PT PTEL'iniz olacak?
Hunter onu kafadan çıkarmaya çalışıyor, ama bence mümkün değil, hala orada. Doğduğum Liberec'e karşı PLZA için iki oynadığımda, MK ve aynı TK içindi Budjovic'e karşı. Bunu düşünmemeye çalıştım, ama mümkün değil. Kafada kolay değildi.

Kalkış, bir Liberec vatansever olduğunuza özgüdür. CTE bunu?
Evet, esas olarak ikisinden. Liberec'te büyüdüm ve burada olduğumu düşündüm, bu yüzden burada bitiriyorum, ama Bohuel öyle değil …

Liberec'te sezonun en iyisine gitmediniz, ancak bu uçuşlardan önce Pilsen'deki Ronm Pilsen'de. M bunu açıklıyor musun?
Pilsen'de oyun altta durdu ve böyle bir rol oturdu. Zayıfken bile insanlar oradaydı, ama sonra başladı. Korkunç bir kapı onurlandırdım, Au Martin Straka, Tom Vlask veya Bouk ile Ha idi. Her taraftan oturdu ve işe yaradı. İyi bir avcınız ve CT'niz olduğunda, e diğerleri, farklı oynanır.

Liberec'e NVrat'ın başarılı olmadıktan sonra önümüzdeki sezonda VM için bunun için?
Pilsen'de Karie'deki sezonun en iyisiydim. Liberec'e NVrat'tan sonra, sezonun tutuklanmasında, bir paten Achilovka ve iyileşme sonra MLA'ya değil, thla aldım. Liberec'teki Patn Zatek Angam'dı.

Jakub metal

Ve geçen sezon bile sağlık ueten ile ilgili bir sorun olmadı …
Bu bir TK idi. Ağustos ayında elimi kırdım, bir moladan sonra buza damladım, ama idel değildi. LBA muhtemelen BT değildi ve yeniden işlemek zorunda kaldım. Hepiniz metroda olduğunuzu vurmalıyım.

NVrat'tan sonra, bir MLK ve güneştim ve ben de dait aldım, harika olan, ama genel mevsim karanlık bakış açısından salıncak ve olumsuz şeyleri sürünüyordu. Her zaman aşağıdaki masadaydık, İK ruhunda Nron ve kulüpteki tüm insanlar. Ondan kazdık, ama sezon SPN değildi.

Liberec'teki fiili değişim ne olacak? Trenre kalem, picke değişim büyük kalça.
Son birkaç yıldır, o zamana göre tamamen dolu değildi, bir Njak Zsah bile muhtemelen içmek zorunda kaldı. Sorumlu anladım (sporcu) Michal Birner ve ben küçük bir yoldayız. Değişim güzel ve burada nasıl olacağını görecek.

Çanta Budjovice için HRT olacak. VM hayata geçecek mi? Aileyi ve aileyi takip ediyor musunuz?
Evet, hepimiz oraya gidiyoruz. Aile olmadan BT istemiyorum ve istemiyorlar. M faktörü içinde birlikte olmaktır. Yaşamı al ve bisiklet ve bir damgayı güvence altına almalıyız, VM ile bir Pesun olacak.

Sthoven'da evde neyi eklediler?
Eşim MM desteğinden, arkamda durun ve burada benim pje j, aile de. Çok fazla alıyorsun. Sthoven'e kızları hazırlıyoruz. Genç onunla dolu, ama yaşlı adam, iki yılda arkadaşın tekerleklerine gitmek için. Onun için t 잚 olacak. Ama umarım alışılacak ve orada olacak hızlı bir şekilde pisseb.

LTO köpeğini nasıl hazırlayacaksınız?
Kendimi korumak için cvim altında bile. Yedi yıl boyunca MM Trenr Dan Skalickm ile MT Summer olacağım. Ben de Çek Budjovicch'te onayladığım ve alışık olduğum şeye devam ettiğim için. Çiçekte olacak ve Haziran ayında, Pesun'da Budjovice ve Zanu'ya buz üzerinde karanlıkla ortaya çıkacak.

HRT, Liberec'e karşı Budjovicko Jersey'de nasıl olacak?
Bunu bir başkası gibi yapmaya çalışacağım, ama dolu olup olmadığını bilmiyorum. Liberec arn'da misafir olarak MK HRT içindi, çünkü ben çocukluğumdan beri buradayım ve VNMM, aksi takdirde Liberec'te yıllarca süren erkekler değil. MM burada çok fazla Znmch ve Kamard, kolay olmayacak.

VTE Güney'de Pilsen'de olabildiğince tekrar başlayacak mısın?
Bu çok lbby olurdu. Umarım Pilsen için de aynı olur ve onu kullanacağım. Müreffeh karanlık olacağım zaman RD olacağım.

Liberec'ten Yedi Kalkış: Flynn, Lantoi ve KRL

Hokey Liberec ekaj büyük değişim. Filip kaleminin yerini Kudrna'nın yerini aldığı bir Trenrsk görevinden sonra, kulüp yedi kurtarma İK'nın adını davet etti. Blch Tiger U'da Michal Bulo, Oscar Flynn, Rbert Lantoi, TJ Melancon, Vojtch Budk, Rayen Petrovick ve Daniel Krl'e devam etmeyecekler.

Michal Bule'nin ayrılması oldukça hassastır çünkü buna kulübün efsanesi diyebiliriz. Tüm bakımın tüm özenini ortaya koyan yavrular ve en çok zirveydi, kulübün spor editörü Michal Birner Bulov için ayrıldı. Onu çok iyi bir arkadaş için görüyorum, bu yüzden benim için. O ve aileleri, çok anlaşılabilir olacak, biz çok fazla TST ve onları Novm Angam'da lbble yapmak için.

Liberec

Liberec

Liberec Club tarihindeki en iyi oyun arasında, Çek Budjovice'e Miled. Blch Tigl ve Dalho Forvard Lantoi'den TM'nin güneyinde, sadece geçmişte Ronka sadece bir tanesini atladı ve ilgili olanı 42 puanla etkiledi.

ADCH'de, Oscar Flynn devam etmeyecek, geçen sezon karanlığın ana itici gücü idi. Yıllar boyunca Liberec için toplam 69 GL verdi ve en iyi Stelc ekstra ligini ikiye katladı. Diğeri Vin'e göre olacak.

Bu yıllar arasında tüm rızanın en iyi saldırganları arasında çalıştığımız Grink TJ Melancon'un ayrılmasıyla ilgili kaybedecekler. Kont'un iki yıllık sözleşmesinin sona ermesinden sonra, Vojtch Budk, sözleşme Rayen Petrovickm'e eşit olan Ron seçeneğine uygulanmadı.

RMCA Extraleague'de, ilk kez Ronka 18 Utkn yakalayan yirmi bir yıllık gol Daniel Krl. Şimdi VTKOVICCH'de başarılı olmaya çalışın. (HAV)

SB