Taslak NHL: Vojtěch čichař krallara ait. Ellerim titriyordu! tanımlar

AMate

Global Mod
Global Mod
Enerjide mi yoksa PJ'de mi kalmayacağımı görmeyin (Junior) Chl. Bu, Kings organizasyonu için kötü, Karlovy Vary Club'ın web sitesindeki sekiz yıllık İK'yı derinleştirdi.

Ronk 2024/25 shls'de ne oldu. Extraleague'e yerleşti, 51'de özellikle taneli ve EST asistanı idi. Yirmi hokey SVTOV bronzlaşmasına yardımcı oldu. NHL keşif kombinasyonunu, fiziksel test, tıbbi yoğunluk ve kulüplerle röportajın ne bir karışımını ele geçirdi. VM'nin arkasındaki büyük Finle, NADJ taslağını verdi.

Anlaşılmazdı. Ve ben üzümüm. ECO'nun kendisinde oldukça gergindi ve ismimi aldığımda unutamayacağım bir andı. Tsly ellerim, dolduğum an. Gerçekten ilk kralları, mantarları seçtiklerini anlıyorum. Zil Chomutov'da sadece geçen yıl Dominik Badinka, SLO 34 Carolina tarafından seçildi.

Taslak Los Angeles'a ev sahipliği yaptı, Ihae bir DOM Club seçti. Taslağın kendisi büyük bir randevu var, ancak Los Angeles'ta gerçekleştiğinde, tüm köpek güçlenecek, Lil. City Andl ilk kez ziyaret etti. Ve heyecanla dolu. Santa Monica, Beverly Hills'de Pli'deydim ve Hollywood'a düştüm. TCH CITY KAD atmosferi.

Chomutov Rodk, NHL'nin bir ekstrajda yeterince gideceğini belirler. Hızlı, sert, ince detay bir rol oynar.

Taslakta Hokey Chomutov, MMA, BVAL HVZD NRODN Hzen, DV Sisters ve Ptelkyn'in işlevselliği olan TTA tarafından desteklendi. M ailesi her zaman desteklendi. VD bu harika bir pleitlik. Beni en çok yapan bir adım atmamı istiyorum.

Karlovarsk Tonk Vojtch Iha.

Niarsk şelalelerinin olduğu Buffalo'daki NHL Scouting kombinasyonunda IHA, ilk kuştaki ilk disiplinlerde yapabildi. Menm'i pişirmek için setten biber giydik, sonra atlama, tezgah, viraj, bn ve son olarak en iyi Wingate Testi, ekl ironik bir IHA vardı. En son otuz saniye TK, en çok üflendim, sonunda en iyisini ortaya çıkardım.

Röportaja 27 NHL Kulübü tarafından davet edildi. Detroit'ten efsane Steve Yzerman ile mi konuştunuz? Neskuten! Bana karanlığına ne koyabileceğimi sordu. Sonunda, çanta acımasız oldu.