Farkında olmadan, suskun bir şekilde kendisini, Prag'daki altına hücumla birlikte Bohumil Modrho (1947), Jiho Holek (1972) ve Jiho Krlek (1985) efsanelerinin yanına yerleştiren bir adam olarak tanımladı.
Rahatsız edici ve ben erkeklere ve karanlıktaki her şeye çok bağımlıyım. Hayatım boyunca unutamayacağım bir şey bu.
Eğer alkol içmezsen nasıl kutlayacaksın?
Bir bira alabilir misin?
Sadece bir tane mi?
Sanırım önemli değil.
Play-off'larda iki gol yemedik. Daha iyi olabilir miydi?
Bu benim işim. Burada defalarca söylediğim gibi, kazandığımız sürece nasıl veya ne kadar kazandığımız umurumda değil. Bu, küçük şeylerin karar verdiği play-off hokeyi ve şimdi Makarna'nın tam isabetli karar vermesine karar verildi.
İnanılmaz sakinsin ama kutlamaların sonunda nasıl sevinebileceğini gösterdin.
Elbette duygularım var ama onları iyi kontrol edebiliyorum ki bu da her durumda gerçekleştirilmesi gereken harika bir hedef. Bitime yirmi saniye kala yeneceğimizi biliyordum. Kmpfik onay verir vermez başaracağımızı biliyordum. O anda sevinç patladı, baskı azaldı ve dünyayı kazanacağımızı biliyorduk.
Hokeyde Finlandiya Dünya Kupası vcarro – esko. Luk Dostl ve Ondej Palt. (26 Mayıs 2024)
Kurtuluştan sonraki anları hatırlıyor musunuz?
Evet ama duygu patlamasından dolayı bir miktar bilinç kaybı var.
Yolculuğunuz nasıldı? Her zaman bir gl'dı.
Herkes gibi, tüm maçların bir şeyleri var, buradaki tüm rakipler mükemmeldi ve gol atmayı, dövüşmeyi biliyorlardı. Çok zorlu bir düelloydu ama söyleyecek sözüm yok.
On üç yıl önceki son altın şampiyonada ne yaptığınızı hatırlıyor musunuz?
On yaşımdaydım ve bir futbol turnuvası oynadık. Finalleri orada izledik, biz de izleyelim diye sahnelendiğini hatırlıyorum.
Nasıl kutluyorsunuz?
Çok, bir e-posta göndermek istiyorum. (gülümsemek)
Rahatsız edici ve ben erkeklere ve karanlıktaki her şeye çok bağımlıyım. Hayatım boyunca unutamayacağım bir şey bu.
Eğer alkol içmezsen nasıl kutlayacaksın?
Bir bira alabilir misin?
Sadece bir tane mi?
Sanırım önemli değil.
Play-off'larda iki gol yemedik. Daha iyi olabilir miydi?
Bu benim işim. Burada defalarca söylediğim gibi, kazandığımız sürece nasıl veya ne kadar kazandığımız umurumda değil. Bu, küçük şeylerin karar verdiği play-off hokeyi ve şimdi Makarna'nın tam isabetli karar vermesine karar verildi.
İnanılmaz sakinsin ama kutlamaların sonunda nasıl sevinebileceğini gösterdin.
Elbette duygularım var ama onları iyi kontrol edebiliyorum ki bu da her durumda gerçekleştirilmesi gereken harika bir hedef. Bitime yirmi saniye kala yeneceğimizi biliyordum. Kmpfik onay verir vermez başaracağımızı biliyordum. O anda sevinç patladı, baskı azaldı ve dünyayı kazanacağımızı biliyorduk.
Hokeyde Finlandiya Dünya Kupası vcarro – esko. Luk Dostl ve Ondej Palt. (26 Mayıs 2024)
Kurtuluştan sonraki anları hatırlıyor musunuz?
Evet ama duygu patlamasından dolayı bir miktar bilinç kaybı var.
Yolculuğunuz nasıldı? Her zaman bir gl'dı.
Herkes gibi, tüm maçların bir şeyleri var, buradaki tüm rakipler mükemmeldi ve gol atmayı, dövüşmeyi biliyorlardı. Çok zorlu bir düelloydu ama söyleyecek sözüm yok.
On üç yıl önceki son altın şampiyonada ne yaptığınızı hatırlıyor musunuz?
On yaşımdaydım ve bir futbol turnuvası oynadık. Finalleri orada izledik, biz de izleyelim diye sahnelendiğini hatırlıyorum.
Nasıl kutluyorsunuz?
Çok, bir e-posta göndermek istiyorum. (gülümsemek)