Pardubice ve Sparta hokey oyuncuları Şampiyonlar Ligi'nde dört eşit rakiple karşılaşacak

AMate

Global Mod
Global Mod
İlk turda seri başı olan Tinec şampiyon takımı, yaz aylarında evinde Fribourg-Gottron, Vxj ile Vxj ve Osvti ile karşılaşacak ve Fransa'da Frjestad, Lozan ve Rouen ile Vds'deki Karlstad'a gidecek.

Hem açık havada hem de kapalı alanda kurtarmalar için büyüleyici bir rekabet. Karanlık oluyor. Ben kişisel olarak, yirmi yıl önce Eisbren adına onunla birlikte oynadığım bir arkadaşımın bulunduğu güçlü bir takım olan Frjestad'ı tercih ediyorum. Tinc'te hep Şampiyonlar Ligi'ni elimizden alıyoruz, kaliteli maçlar oluyor, Avrupa'nın gollerindeki en iyi takımlarla oynuyorsunuz. Takım lideri ve kale antrenörü Jaroslav Kame gazeteye yaptığı açıklamada, geçmişte yarı finale çıktığımızı, benzer bir rüyayı bir performansla tekrarlamak istediğimizi söyledi.

İkinci turda seribaşı olan Pardubice'nin evinde Pelicans Lahti ve deplasmanda Straubing ile oynaması gerekiyor. Şampiyonlar Ligi çok kaliteli bir müsabaka. Dinamo Petr Skora spor editörü, “Bu maç Avrupa'nın en iyi takımları tarafından oynanıyor ve onların arasında olduğumuz için mutluyum” dedi.

Kurtuluşla gerçekten ilgilendiğimiz için piyango bizim için çekicidir. Almanya liginden düşmeler var ki bu da çok iyi. Aynı şekilde, Avrupa maçaları arasında takdir ettiğim Finlandiya Ligi'nden iki karanlık oyuncu. Sheffield ve Fehrvr'de de karanlık var, bunlar çok sık göremediğimiz karanlıklar. Altı adet kaliteli kurtarış yaparsak, bunun iyi bir güç kaybı olacağını ve seyircilerin sabırsızlıkla bekleyeceği bir şeyler olacağını düşünüyorum, diye ekledi.

Sparta bundan diğer Almanya'yı, yani Bremerhaven ve Salzburg'u aldı. Uzun bir aradan sonra geri döneceğiz. Gelin bize katılın, ilginç olacak. Fehrvr'i ve nasıl görüneceğini merak ediyorum ve onun Sheffield'a gitmesinden onur duymalıyım. Karanlık oluyor. Mümkün olduğu kadar uzağa gitmeye çalışacağız. Spor muhabiri Tom Divek, Salı günü yakında gideceğimizi umuyorum dedi.

Prestij olsa ve Lig ile bağlantılı olarak şampiyon muhtemelen daha yavaş yükselse bile, beklemiyorduk, bu yüzden rekabetin bir prestiji var. Divek, “Özellikle emekli maaşı almak kolay değil ama Lig şampiyonunun geleceğimi belirleyeceğini ve ilerlemenin gözle görülür olduğunu biliyorum” dedi. Kendi evimizde O'da oynayacağız2 eklenmedi mi?

Yeni yıl ayın 5'inde başlıyor, ana grup ise 16 Ocak'ta bitiyor. Play-off, 12 Kasım'da sekiz final düellosu ile başlayacak. Yeni şampiyon 18 Kasım'da belirlenecek.

Tinec ve Pardubice geçen sezon yaşananları tekrarlıyor. Üst üste beş şampiyonluk kazanan Tinet Oceli, Şampiyonlar Ligi'nin onuncu sezonunda dokuz kez forma giyecek. Sadece 2016/17 sezonunda eksiklerdi. Ekstra ligin mağlup finalisti ve eski dayanağı Pardubice yeniden oynayacak, yarışmada uzun süre ikinci olan ve bronz madalya kazanan Sparta ise yeniden oynayacak.