Martin Kaut Dönüş: Rehabilitasyon, Egzersiz ve Psyche eğitimi üzerinde çalışıyor

AMate

Global Mod
Global Mod
“Benim için çok zorlayıcıydı. Bir hokey oyuncusu için sadece tribünden belirleyici anları izlemek ve onlara müdahale edemeyeceğini bilmekten daha kötü bir şey yok. Çok üzgünüm, ama psişik bir destek olmaya çalıştım, bu yüzden hala takımla birlikteydim,” Kaut belki de kariyerimin en kötü anlarında kulüp web sitesine baktı.

Haziran ayından bu yana yaz hazırlıklarında yer aldı ve takım arkadaşlarıyla spor salonunda terliyor, ancak elbette çok sınırlı bir modda.

Kaut, “Operasyondan sonraki yedinci haftaya gidiyorum, bu yüzden hala rehabilitasyon yapıyorum, ama yavaş yavaş pratik yapmaya başlıyorum. Önümüzdeki aylarda dizini olabildiğince hareket ettirmeliyiz, böylece orijinal durumlarına uzatabilirim. Gitmeme izin vermeyecek,” diye açıkladı Kaut.

Noel çevresinde bir ara ekstragaya atlayabileceği tahmin ediliyor, ancak o zamana kadar Kaut da ruhu kilitlemek zorunda kalacak.

“Bazen bir şeyin gitmediği ya da bir şeylerin acıdığını kafamdan çıkarmam gerekiyor,” diye itiraf etti. Kaut, “Zihinsel sayfa çok önemli, aslında diğer takım arkadaşlarından tamamen farklı bir programım var.”

Geçen sezonda dinamo'nun ana silahlarından biri olması gerekiyordu. Bununla birlikte, belki de ligdeki en iyi atışa sahip bir oyuncu sadece 48 maç (19+21) oynamayı başardı ve belki de Dünya Şampiyonası'ndaki konumunu ve son kez savaşma şansını kaybetti. 2034'e kadar oynaması gereken Pardubice liderinin yaklaşan rolüne odaklanmaya başlıyor.

Kaut, “Her yıl yaşlansam bile, diğerlerini yaşlılara bırakıyorum.” Kaut, “Geçen yıl, sezonun büyük bir kısmı Kaptan Lukáš Sedlák tarafından yaralandı, bu yüzden soyunma odasında gerçekten çok konuştum, bundan korkmuyorum, ama esas olarak maçlardaki performanslarıma odaklanmaya çalışıyorum.”

Ekim ayında 26. doğum gününü kutlayacak, yurtdışından döndükten sonra üçüncü yıl için Dynamo'da başlayacak.

Dinamo beş yıl sonra Matej Paulovich'ten ayrılıyor

Otuz yıllık hokey forvet Matej Paulovic eve Slovakya'ya dönüyor. Gelecek sezondan başlayarak, Nitra Jersey, Çek Extraliga'ya gelmesinden önce 2017/18 sezonunda başladığı en yüksek yarışmada giyinecek.

“Paulo Dynamo'da harika bir iş çıkardı. Hradec'in değişiminden sonra ekstra ligi korumaya katkıda bulundu ve sonraki sezonlarda takım yıldızlarından biriydi.

Paulovič, 128 puan aldığı Parducuce için toplam 310 maç oynadı. İki gümüş ve bir bronz madalya var.