Malík, Pilsen'in bir dizi yenilgiyi durdurmasına yardımcı oldu. Ama ilk başta nefesimi yakaladım, tasvir ettim

AMate

Global Mod
Global Mod
Fazla mesai, Pilsen kaleci olmadan oyunu başarıyla riske attı ve diski Net Markus Nenonen'e geldiğinde dört ila üç ila üç kullandı.

“Beş ila üç olduğu sezonda Třinec'e karşı denedik. Çabalarken, bazen meyve getirir. Umarım mutluluk bizim tarafımızda olacaktır, ”dedi 22 yaşındaki Malík.

Zorla moladan sonra nasıl hissettin?
İdeal olduğunu söylesem yalan söylerdim. Birkaç eğitim seansını başardım, ilk dönemde nefesimi yakalıyordum. İçine girmem gerekiyordu. Yavaş yavaş daha iyi ve daha iyiydi, diskler için sürdüm, müdahaleler daha emindi. Zaten tanıştım. Ama kesinlikle üzerinde çalışacak bir şey var.

İlk ciddi füzeden pratik olarak topladığınızda çok hoş değil miydi?
Bunu hemen düşürdüm. Ancak, her iki hedef durumuyla da uğraşmadım ve disklerle uğraşmam. Dokunurdum. Kaleci spesifik, diskle temas etmesi gerekiyor. Her iki gol de benim tarafımda ucuzdu, normalde böyle füzeleri yakaladığımı biliyorum.

Ulusal duraklama sırasında zaten antrenman yapmaya çalıştınız, ama sonra tekrar uzanmanız gerekiyordu. Şimdi iyi hissediyor musun?
Moladan önce hastalandım, sonra eğitildim ve hastalık geri döndü. Acele edip etmediğimi bilmiyorum. Şimdi bazı yankılar var, ama umarım bu sadece iyi.

Arka arkaya dört yenilgiden sonra iki puan alıyor musunuz?
Herkes şu anda önemlidir. Bizim için bir puanla önceki iki yenilgi bile değerliydi, maçı boş bırakmazsanız her zaman iyidir. Ama ne kadar çok puan, o kadar iyi.

Normal sezonun bitiminden önce altı tur, son Kladno'dan yedi puan önce dokuzuncu, yedi puan. Kalan maçlar oynamak gibi olacak mı?
Bizim açımızdan, Kasım ayından beri böyle oldu. Sezonun başında başarılı olamadık, bir dizi galibiyetimiz olmasına rağmen, çevremizdeki takımlar da kazandı. Bize hiçbir yere göndermedi. Bizim için uzun zaman önce, bu yüzden kabinde diyoruz. Ve belki bize yardımcı olabilir.

Yaklaşan iki maç anahtar olacak mı? Perşembe günü Kladno'ya gidiyorsunuz, Pazar günü Třinec'e ev sahipliği yapacaksınız.
Ben bu şekilde almıyorum. Kiminle oynadığımız umrumda değil, her yerde puan toplamamız gerekiyor. Hokeyi oynayın, sisteme sadık kalın. Masa o kadar dolu ki hiçbir şey boşaltmamalıyız.