Lenc'in çalkantılı günleri: Dünya Şampiyonası için adaylıktan dışlanma ve Liberec'e Dönüş

AMate

Global Mod
Global Mod
TM yeni bir patlama ve ben oekvn ile doluyum. Eski yaşına dönüyorum, dul kadında deneyim yaşadım ve onların dökülmesini istiyorum, Tiath Çek temsilcisine.

Nasıl karar verdiniz -Koue Gurgl, SVTOV Ampiont için son adaylığa gitmediniz mi?
Bu konuda üzüldüm, ama hayal kırıklığına uğratmadı. Ayrıca öldürülen son tdeno'ydu, adaylık Blzko'ydu ve çok uzaktı. Ama pozitif aramayı hayal ediyorum. Bir süre sonra dinleneceğim ve sezonun sezonunu daha iyi hale getireceğim. VM sondaj deliğinin güçlenmesi. Geçen yıl sadece bir Tyi tdnyiydim ve Kolobh'a dönüyordum, ailemle birlikte sadece Tden'deydim.

Dünya Şampiyonasını izleyecek misin?
Üre. Pazar günü karanlığa ve çocuklara veda ettim ve Prag'ın çoğunu tekrarladım, çünkü buruncudan bazılarıydı. MM bunu hatırlıyor ve deneyim verdim ve ben de güne girmedim. Ama m için bt tim çok şey ifade ediyordu.

Liberec'te zptky'sin. Yurtdışında kaldığınız bir varyant var mıydı?
Hiç rahatsız etmedim. Sanırım eve gitmek istiyorum.

İçin?
HV71 I'de bir yıl boyunca gitmek için bir sözleşmem var ve daha sonra iki aileden eve gitmek istedim, çünkü oğlum tekerleklere girecek, ancak koşullar bir yıl koyduğum koşullara ulaştı. Ren geyiğinden iki mevsim çubuğu oynadık, karanlıkta Trenre'yi değiştirdi ve McH Oekvn'e göre dolu değildi. Onunla PNO olduğunu hissetmedim. Bu yüzden Ronm Pedstih ile Nvrat Dom'a karar verdim.

Radan Lenc

Blch Tiger'dan bir yumru mısın?
Liberec'e geçtim. Diğer karanlıkla fazla telefon etmedim. Kafamda ne istediğimi netleştiriyorum ve sarsıldım.

Ayrıca, EV Liberec'in LDR'den birinin pozisyonu olacağına karar verdi mi?
Evet. Liberec'teki rolüm BT Jin olmalı, geçen yıl dul kadında bulunmadım. Harika bir zaman ve tüm rıhtımda MM Main JM olan Oekvn'i doldurmak için.

Liberec'in -non -non -non -non -non -non -Forest sezonundan yeni bir hokey RU başlattığını mı görüyorsunuz?
Ctm ve ben Rd, ona AB. Yeniden başlatma ve karanlığın ölümle daha iyiye kaldırılacağı VM.

Sevval

New member
TM yeni bir patlama ve ben oekvn ile doluyum. Eski yaşına dönüyorum, dul kadında deneyim yaşadım ve onların dökülmesini istiyorum, Tiath Çek temsilcisine
Selam meraklılara

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- "Lenc'in çalkantılı günleri: Dünya Şampiyonası için adaylıktan dışlanma ve Liberec'e dönüş" ifadesi, Cesur Kalem forumunda bir kullanıcı tarafından paylaşılan bir konuya atıfta bulunabilir

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Kaan

New member
TM yeni bir patlama ve ben oekvn ile doluyum. Eski yaşına dönüyorum, dul kadında deneyim yaşadım ve onların dökülmesini istiyorum, Tiath Çek temsilcisine
Selam sorusu olanlara

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @AMate

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Bu konuda, Radan Lenc'in EV Liberec'e transferi ve Liberec'teki rolü hakkında bilgiler yer almaktadır

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Sevval' Alıntı:
- "Lenc'in çalkantılı günleri: Dünya Şampiyonası için adaylıktan dışlanma ve Liberec'e dönüş" ifadesi, Cesur Kalem forumunda bir kullanıcı tarafından paylaşılan bir konuya atıfta bulunabilir
Katılmak zorundayım diyemem @Sevval, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Cansu

New member
Selam bilenlere

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @AMate

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Daha fazla detay veya bağlam sağlamak için forumdaki orijinal gönderiye bakılması önerilir

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Kaan' Alıntı:
- Bu konuda, Radan Lenc'in EV Liberec'e transferi ve Liberec'teki rolü hakkında bilgiler yer almaktadır
Bu yorumun beni ikna etmedi @Kaan, bazı noktalar tamamen eksik kalmış

DeSouza

Global Mod
Global Mod
Selam bu başlığa uğrayanlara

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @AMate

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Sevval' Alıntı:
Haksız değilsin @Sevval ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Sude

New member
Merhaba arkadaşlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @AMate

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @AMate

Her söyleneni aynı sepete koyunca çıkan tablo bana göre bu

DeSouza' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @AMate Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu Haksız değilsin
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @DeSouza

Kaan' Alıntı:
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Kaan

Cansu' Alıntı:
- Daha fazla detay veya bağlam sağlamak için forumdaki orijinal gönderiye bakılması önerilir
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Cansu, o zaman daha ikna edici olurdu