Koç Litvínov Broš: Pürenin ne yapacağını dört gözle bekliyorum

AMate

Global Mod
Global Mod
İşler işe yaradığında önemli değil. Popülerlik Sparan, Salvist ve BRK durumunda olacaktır. İşler işe yaramayacağı zaman, bu yüzden Cadm Ped'de olmazdım. Kesinlikle normal ve mantıklı olan. Karanlıkta Potm, bu pozisyondaki insanların halkıdır, ekstra lig Trenra arasında acemi tarafından vurgulanmaz.

Vs için bir haraç mı?
TRNCTI Trenry arasında Extraleague alanında BT, kulübün SCN kulübündeki Çek hokeyinde. NJAK Grubu Chosench. U To VM Two, Litvnov olarak kulüpteki çalışmalarınızı hak ediyorsunuz. Ona vereceğim ve her gün hazırlanmaya çalışacağım etkisi olacağım. Tıpkı Svenec'ten daha iyi olmasını ve hareket etmesini istediğimiz gibi, yeni ısırık gününü ve deneyimlerimin pispt'ini bilmek istiyorum. Ve sonra DJ'de işe yarıyorsa işe yarayacak.

Kendinizi Litvnov'da nasıl buldunuz?
Geçen sezonun hendekleri, içmeyen Eouted, sonra Litomice'den Jarda Nedvd ile varyanttı. Finalde, m. Olanamayan teklif hakkında. Hovk Si DV, ren geyiği artı ve eksiler için. Ben eksi iken, alakasızdı. Ayrıca sadece TBU ve TM ile ilgili şeyleri aldım.

Siz için Jakub Petr ve Frantik Ptek'i asistan olarak seçtiniz mi?
Öncelikle kimya, ilişkiler, bağlar üzerine Szel. Franta Ptek ile bulutlar oynadım ve Küba Peter ve ben DT'deyken turnuva faturalarını biliyorum. Nae Darkness, MJ ve Dominic'in tutulduğu ve Ascas ile tanıştılar. O zamanlar hokey hakkında yüzüyorduk. M Extraleague deneyimi, gençlerle çalıştı. Bir sürü VC Musvdddda bu üçlü doğru olabilir. Üs birbirini anlamaktır. Bulunmadığında işe yaramaz.

Aynı şakaları mı kesiyor?
Smart Signl'in altında ne olduğunu. Komikse, hiçbir şey komik olmasa bile, iyi bir yalıtımdır. ASY içiyorlar, ihtiyaç pozitifliği koruyacaksa, avcıları üzerinde pesto Mt Two ve Chu olmayacak. Bu bakımdan bile MT'yi iyi ayarlayabiliriz.

Jakub Petr, Yardımcı Tren

Vtkovice varil olarak kalınlaştığında Jakub Petr Dhajal'ın asistan olarak olması şaşırtıcıydı.
Küba'nın u gitmediği pozisyonda olduğu gerçeğiyle ilgili bir sorunum var, bak. Birlikte konuştuğumuz andan beri açıktı. İkimiz de rol alıyoruz Dan. Ancak hokeydeki kaba eğilim, Treno'nun birkaç kolektif çalışma olmasıdır. Tlen TB standarttır. Bir Trenr varil olmalı, ancak herkes sorumlu herkesin yetkinliklerini ve gündemini artırdı. Cevabın kafasının ortasında ve üstünde kalkanları. Znm ns all ve vm, en profesyonel ve % 100 sorumlu olacaktır.

Dn hdky'yi al, burada kim var?
Bence modern çağın aynısının asistan olduğu gerçeğine uyuyor, ama onlar ağaç. Kades ve Cades için Kad M.

HM hokeyini nasıl istersiniz?
Savunma ve akıştaki HRT'nin mümkün olduğunca kazanmasını ve DVAL VC GL'nin rakip olmamasını istiyoruz. Mme'de stilin ödünç verilmesi. Pebrme novo karanlık, ön tbu'dan hazırlanan zaman. Bir sürü VC çalıştı, üzerine inşa edeceğiz. Dolayısıyla, personel ve hipping ile ilgili olarak, kimlik olduğu gibi olmayabilir. Bazı şeyler farklı görünebilir.

Beğendiniz mi?
Yakalanarak JDRO birlikte kaldı. Bir ve iki nokta eklemek için hatalar. Çünkü tüm sezon, sıfırdan sınırda yeni bir gerçekleşme TM ve Tetina Kdru olması gerçeğinde yeni olacak. Tüm mezarlar aynı başlangıç.

Karanlıkla olumlu bir deneyimin MM'sinin tamamı olan Halkın Grubu, bir ip için thne, geminin aynı tarafında otururken ve aynı ölümle kürek çekebilir. Bu tekerleklerin arkası. Mümkün olduğunca tahvil yaratın, Sarthed. Ve bunun için birbirinizi yapabilirsiniz.

Litvnov'da Plutnar ve Moravk olarak deneyimli mezarlar içtiler, kendinizi mi seçtiniz?
Sadece bu iki isim önümüzde pedal çeviriyordu. HRSK PESTUPY BVAJI iki tane boru yaptı, durum, yönetimin yeni bir tane olmasalar bile DL çalışması gerektiği şekildeydi. Ayrıca İngiltere'yi bitirdik.

Memnun

Ve Sla Kdru nasıl?
Deneyimli ve genç İK'nın iyi bir karışımı var, aynı zamanda potum ile de belirleyici. Her şey birbirine uyduğunda harika şeyler yapabiliriz.

Ondej ve David Kaovmi, Hvzdami Extraliga kardeşleriyle nasıl çalışılır?
Muhtemelen n dini üzerinde özellikle tüm litvnov üzerinde hiçbir şey ve buzu açacaklar.

Duruda nasıl doğru olursunuz? Pek çok bezelye için, ne trenry değil.
TM, çünkü yeni, yeni kulüp ve hokeyde yeni seviyeler, bu yüzden dostum olur olmaz gün olacak. Bana bir Njak Vopruz olacağı ya da bunu yapamadığım ve Ağustos olacak. Burada gezinmem gerekiyor, böylece merdivenlerden yukarı çıktığında spor salonuna gitmem. Bunlar böyle günlük endişeler ve erkekleri tanımak, nasıl pistup yapmayı izlemek, makj olarak izlemek. Yeni sezonun tutuklanması çok uzakta ve bunu hiç düşünmüyorsunuz.

Kuraklık ZT oyunu içindir. Pome VM karakterlerini tanımak için?
Elbette, bunlar normal şeyler. Yeni bir TB olduğunda, her sporcu en iyi ışıkta olmak isteyecektir. Bence buna güvenebiliriz ve burada bir morg olmayacak. İD, çok İK bildiğimizi düşünürsek, hokeydeki yaşlı insanlarla 30 yaşında ve çok fazla bilgi mm ile tanıştım.

Trenrskm'de toplam yüz DDCI'dayız, ne demek iyi bir deneyim olduğu ve erkekleri tanıyabileceğimiz anlamına geliyor. Tüm bu NAE bilgi ve becerileri olduğunda, STDO için orada nelere sahip olduğumuzu biliyoruz. Ve belki de olumlu Octhodnn.

Hazırlık nasıl alınır?
Bazılarının bir bireyleri var, günlük katılımlara iyice giren yaklaşık yirmi erkek grubumuz var. Sekiz mikrosikliye verdik, tden tden özgür olacak. Bir ısırık şeklinde, hepsinin bir araya gelmesi durumunda olacağımız bazı takım oluşturma ile birleştirmek istiyoruz.

Haziran sonunda veda ediyoruz, mezarlar bireysel oluyor. Ve 21 Temmuz'dan itibaren, bir su öncesi döneme atlayacağız, buz üzerinde testler ve skome geçeceğiz. Ve esas olarak doğru dönemlerin ikincisi, hokey tarafından ayarlanacak şeyler olacak, bireysel formacadan oluşuyorsunuz.

Takım oluşturma ne olacak?
Biz Kasım, Graves öylesine, birbirimizi mümkün olduğunca tanımaya başlayacak gibi görünecek, BT birlikte, iletişim kuruyor. Farklı aktivitelerde görüşürüz. Birlikte şaka, PRCI, bağlar kurun.