Keskin çatışmalar ve boğulmaların ardından Gudas yeniden saldırıya geçti. Tkachuk, övgüyü hak ettiğini söyledi

AMate

Global Mod
Global Mod
Her ikisinin de kaba bir yapısı var. Sert adam, oyununu yoluna koy ve saygı kazan.

Ancak bazen köpek züppeliğin sınırında kalır, bu yüzden Gudas'ın gırtlağı ceza için haykırırdı.

En başından beri onunla tam bir konuşma yapmamalıydım. Ama bana içtiğinde, bu çok açık. Ondan her zaman keyif alıyorum, dedi belden aşağısı felçli bir gülümsemeyle.

Muhtemelen Tkachuk'a bir saniye bile dinlenme fırsatı vermedi. Burada bir karalama, burada bir kenarda, burada yine sözlü bir provokasyon.

23 Mayıs 2024, 23:48, pspvek arşivlendi: 24 Mayıs 2024, 11:04

Yetkililer karşılıklı kavgaların kısa bir videosunu hazırlayıp zarların üzerindeki tüylerden biriyle ilgili olarak yayınladığında, Tkachuk bile onaylayarak başını sallamak zorunda kaldı.

Bu onun tarzı ve onu anlıyorum, ona benziyorum. Amerikalı pislik, Pat'in takımına çok yardımcı olduğu için tanındığını söyledi.

Her şekilde birbirimize gidiyoruz, oynamak bir lokma. Birbirimize bir santim daha fazla izin vermiyoruz ama bu sefer ikimiz de sinirlerimizi bozduk, bu yüzden bizden iyi bir kurtarış. Ancak buzda durum farklı. Gudas, kardeşi Matthew'u tanıyorum, dolayısıyla Brady'nin harika bir adam olduğunu biliyorum, dedi.

Hokeyde Dünya Kupası çeyrek finali ABD – Çek Cumhuriyeti. Fotoğrafta Radko Gudas düelloda. (23 Mayıs 2024)

Hatta gün bitiminden sonra tünelde birbirlerine tünele kadar eşlik ettiler, Tkachuk kurtarıldıktan sonra bile Gudas'ı beklemek zorunda kaldı. Ne hakkında konuşuyorlardı?

Nasıl sahip olacağımızı konuştuk. Hayır, bunu çok fazla açıklamayacağım, diye şaka yaptı belden aşağısı felçli.

Her iki maçta da birbirlerinin çatışmalarını cezalandırmamaya karar verdiler, Tkachuk yalnızca Michal Kempn ile bakıştıkları için cezalandırıldı.

Gudas'ın bu sefer penaltıdan kaçındığı ancak turnuvada onaylandığı belirtildi. Milli takımın 1:0 öne geçmesinin ve sarsılmasının nedeni de budur.

NHL'de değil mt잚 için burada, kurallar biraz farklı. O çizgiye bakıyorum ama son birkaç kurtarışta kendimi geliştirdiğimi ve o kadar da zayıflamadığımı düşünüyorum. Umarım bu da telaşımızın bir parçasıdır, umarım.

Diş madalyası için yapılan mücadelelerde faul yapmayacak. Dul kadınların yanı sıra Kanaan ve diğerlerinin de şiirsel yollarla geliştirilmiş sayısız yaratıcı oyunu var.

Pesilovka gelenekleri karar verebilir. Ve eğer başarılı olmak istiyorsa öne çıkması gerekiyor.

Radko Gudas, Zakzan serbest bırakıldıktan sonra ampiont hapishanesinde misafir oldu, tüm aile klanı geldi: