Karşı taraftaki rekabeti biliyor. Nosek Florida'ya taşınacak: Kazanma şansım var

AMate

Global Mod
Global Mod
On bir yaşındaki Nosek'in dünyanın en iyi hokey liginde önünde beş maç var. Detroit, Vegas, Boston ve New Jersey'den sonra Panthers formasıyla Sunrise'tan kulüp adına üst üste üçüncü final için mücadele edecek ve yaz zaferini savunmaya çalışacaklar. Uyanmak için güzel bir gün.

Bu yüzden ilk etapta buradayım. Nosek, 775 bin dolarlık sözleşmeyi imzaladıktan sonra, Florida'ya karar vermemin ve kulüple sözleşme imzalamamın nedeninin bu olduğunu söyledi.

Bundan sonra komploya büyük bir zafer kazandırdı. Bunu Vegas'ta yapmayı başardı, son altı yıl önce su yarışını kazandı, hatta tüm Eylül boyunca o golleri bile attı ama sonunda Washington'un rekabetinden memnundu.

Vegas'taki ilk yılımdı, NHL'de istikrarlı bir şekilde oynamaya başladım ve finallere yükseldik. Ama o zamandan beri bu şeyi boşuna kullanıyorum. Ve eski oyunları oynadığınızda bunun fazla zaman almadığını fark ediyorsunuz. Bu nedenle, gerçek bir artış şansı olan birini seçmeye çalışırsınız. Ve Panterler onu ele geçirdi, v.

Florida takımının kötü şansına ikna olabilirdim. Çek Cumhuriyeti play-off'larında, ilk turda ligin ana favorisi olan ve kurtarışlarda 3:1 önde olan Bruins'i yenmek zorunda kaldı.

Muhtemelen üst üste iki maç kaybetmedik. Ve reklamda bizi tikrtle yendiler. İşte o zaman bunun bir istisna olduğunu anladım. Ve bu yıl bunu doğruladılar, Panthers tarihindeki ilk Stanley Kupasının kazanıldığına işaret etti.

Floridalı hokey oyuncusu golün sevincini yaşarken, Bostonlu Tom Nosek (sağda) üzgün.

Bu galibiyet, iki kulüp arasında son yıllarda artan rekabete yol açtı. Pardubice yerlisi onu diğer taraftan, David Pasterk ve arkadaşlarının altına girmeye çalışacak takımdan tanıyor. Başıma böyle bir şey gelen ilk ya da son değilim. Bir sorunum var, sakin davranıyorum, bu hokey için, dedi.

Hatta Panterlerin adchis'te bir oyun olduğunu kabul etti ve rakip takımın oyunu olarak bile buna hayran kaldı. Ve eğer danışılacak biri varsa o da Aleksander Barkov'dur.

Onu birçok kez gördüm. Bana Pavel Dacjuk'u hatırlatan Nosek, şu anki kaptanı, Detroit efsaneleri arasında yer alan mükemmel bir Rus pivota benzetti. Nosek, “Bu, her iki tarafın da vurup yönetebileceği en iyi oyunlardan biri ve ben de maçı sahanın aynı tarafından izleyeceğim” dedi.

Boston'dan Tom Nosek (solda) Florida'dan Matthew Tkachuk'a bir şeyler açıklıyor.

Değerli bir oyuncu ve savunma tarafında uzman olan, aynı zamanda hücumda da oynayabilen bir oyuncu olarak, Utah'a giden kıdemli pivot Kevin Stenlund'un ardından boşluğu doldurması gerekiyor. Maçlar arasında zayıflaması bekleniyor. Hrli play-off'larda olağanüstü bir performans sergiliyor. Nosek, zamanla bunlara uyum sağlayacağımı ve zayıflamış olanı savunmaya yardım edeceğimi biliyorum, diye belirtti.

Öncelikle geçen sene başaramadığı gibi sağlıklı kalması gerekiyor. Sağ bacağından ameliyat oldu, sadece 36 maç yönetti ve iki gol kaydetti ve bu rekorları kırdı. Sezonun yarısından fazlasında oyundan uzak kaldım ve sanırım son on beş-yirmi maçta neler yapabileceğimi bir kez daha gösterdim. Bunu yapamam ve yeniden buza döndük, dedi.

Kulüpte çok içtiler. Bu bakımdan da nereye gideceğini biliyor. Bunu Radek Gudas ve eşiyle konuştum, Panthers'ta oynayan son Echo ile yeni adrese danıştığını açıkladı. Karanlıktaki çocuk için ben de çok karanlık olduğunu ondan duydum ve katılıyorum, artık her şey harika, diye övdü kendini.