Kapı kapısı Vítkovice'den etkilendi. Sabırla oynadık, kahramanı parlıyoruz Gríger

AMate

Global Mod
Global Mod
Düello Klov anı tutuklandı.

Oyunun dakikalarından sonra, Rykovický Rhovick Rhoda Rhoznka Metal ve Puck golle sona erdi.

Jen Sud First GL, Brankoviti'de Jan Hladonik tarafından inşa edilen KVLI'yı tanımadı. Realizan TM VTKOVIC VZPT bir Trenre mülk yayınladı ya da videoya göre Hladonik hedefin kenarına taşındı ve Dominik Frodl'in hedefi etkilemedi.

Videoların SVM'sinde ısrar ettikten sonra, GL'nin ödemediği karar, Nadkovat'ın kullanışlı Karlovart'ta kullanışlı olanlarda kullanılması gerekiyordu …

Karlovarsk golü Dominik Frodl, Vtkovick Tonk Roberts Bukarts'a gönderilen diskten uzanıyor.

Nasıl gördüm? DN Hladonika ile temasa geçin, MRN kalçalarla itti, yanlışlık hedeften çıkar. Bu nedenle, Trenri mülkünü, Lil Vtkovick Kou Vclav Varaa'yı aldık. Bana İK'nın hedeften ayrılmak için geri çekildiğine karar verdim. ML, oyunu merkezi bir köpeğe atacak düdük iç. Ama yapmadı, Varaa ekledi.

Karar emrindeydi, hedefsiz bir adım atmak istedim, ancak zırhın baskısı vardı, durumu onun bakış açısından Jan Hladonik'ten tanımladı. Muhtemelen hedefte olduğum kararlara göre kuralların yatırılması bilmiyor. NS Kon için TM, dedi Tonk Vtkovice

Tabii ki, durumun etkisi vardı. Rakip son Pesilian zamanını oynadı, GL aldık. Oyun oyunu etkiledi, Patrik Demel şikayet etti.

İlk GL'yi verdik. SRII'de bu mümkün değildi, en önemlisi ilk olarak topladığımız. İki hedefin yazarı olan Karlovy Forvard Dvid Grger'in baskısını çevirmek istedik, sadece Karlovy değişen stdation'ın 4. dakikanın durumu hakkında kesinlik sağlamadığını kızdırdı.

GL'nin doğru olmayacağını umuyorduk. Asla bilmiyor. Natst ödemedi. Ve sonra Truliv oynadık, Süper Temov mürekkebini verdik. Bu yüzden oyunda savaşmak zorunda, Grger Srie'ye kıyasla sevindi.

Karlovy arasındaki belirleyici pt steetnut srie ve Vtkovice arasındaki kale, kalede saat 18: 00'den itibaren alçakta gerçekleşecek. Temel oyun sürelerinde karar vermezse, uzun sürecek ve sular olacaktır.