Hokey oyuncusu Dmitry Jaškin: Olimpiyatları istiyorum

AMate

Global Mod
Global Mod
Moskova'daki NHL ve KHL Stars arasındaki bir sergiden sonra, şampiyon.com için Çek ve Rus pasaportuna sahip bir saldırgan, “Elbette Olimpiyatlarda oynamak istiyorum” dedi. “Ama kurallar veriliyor, bekleyecek bir şey yok.”

Çek Cumhuriyeti'nde büyüyen OMS doğumlu, sadece NHL'den Rus yarışmasına (özellikle St. Petersburg'a) gitti, burada tekliflerin hiçbirinin kendisine uymadığı.

Şubat 2023'te Rus bayrağıyla Ordu Forması'ndaki Vatan Savunucularının Bayramı'na bile başladı.

Çek forvet Dmitry Jaškin, KHL Stars takımında Jersey, Rusya'ya karşı maçta makaradan sonra uzanıyor.

“Açık bir vicdanım var,” Kazan'a transferden sonra aynı yılın Haziran ayında savundu. “İnsanlar bana başka bir nişan seçmeyi sorduklarında, bir cevap bile beklemiyorlar. Nedeni para ve şöhret olduğunu söylüyorlar. Ama profesyonel seviyeler ve hırsları takip ediyorum. Ülke, şehir veya kulüp ile ilgili değil.”

“Cezalandırıcı bir şey yapmadığına” ve sadece hokeyi adadığına inanıyor: “Sor, hayatım içinde. Bilmediğim şeyler üzerinde, dürüstçe onlar hakkında konuşamayacağımı cevaplıyorum.”

Bu yıldan sonra, ülkede üst üste dört yıl geçirdiği için teorik olarak Rusya'yı temsil edebilir. Ancak onunla birlikte, Kış Olimpiyatları da dahil olmak üzere IIHF'nin himayesi altındaki turnuvalarda yine de oynamayacak.

Her zaman hazır olduğu cezası, Çek Birliği'nin Rusya'da çalışan hokey oyuncularına yaklaşımını yanlışlıkla değiştirmesi durumunda soruya yanıt verildi.

2018 ve 2019'da Son Dünya Kupası 2016 veya Dünya Şampiyonalarında gençlik şampiyonalarına zaten katıldı. Milli takımda 39 maç tamamladı.

23 yaşın altındaki (solda) Kuzey Amerika takımından Colton Parayko ve Çek forveti Dmitry Jaškin bir disk için savaşıyor.

Geçen yılki ev şampiyonasına olası katılımı zaten Nobel'in bilim adamları için fiyatıyla karşılaştırdı, artık Milano'da benzer oranlarda oyun kullanmıyor. Turnuva için KHL lig molasını bile geri ödemiyor.

Jaškin, “Ama bence benimle Kazan'da buluşacaklar ve katılacaklar” diyor. “Ama çok işe yaramaz ve teorik düşünceler.”