Geçen sezon ve elveda. Jagr, hokeye veda ettiği kariyeriyle ilgili bir film çekiyor

AMate

Global Mod
Global Mod
Doksan saniyelik uzun çeşnicibaşında Jgr'nin kanaması var ve belgeselde izleyiciler buna tanık oluyor. Tarihteki en iyi hokey oyuncusu Wayne Gretzky, Pittsburgh'dan eski takım arkadaşı Mario Lemieux veya iki dahi savunmacı Paul Coffey'i içeriyor.

Jgro'nun ABD'deki tutuklanmasından onunla birlikte kurtulan annesi Anna'nın da sözleri var. Fragmanın ikinci kısmı yaz aylarında Pittsburgh'daki PPG Paints Arena'nın tavanındaki formanın dış kısmına odaklanıyor ancak bu bize Jgr'in en iyi yıllarındaki başarılarını hatırlatıyor.

Kısa video lk hayranları, hokey tarihini değiştiren alışılmadık pbh alışılmadık mue veya pbh sloganları atıyor.

Filmin yönetmenliğini Petr Vtrovsk üstleniyor ancak kendisi aynı zamanda Gabriela Soukalov, Jan Koller, Martin krtel ve Attila'nın çekimlerinde de rol aldı.

Yıllar önce Peter'a eğer son kurtarışlarımı filme almak istiyorsa öyle olsun demiştim. Bitireceğimi sanıyordum ama konuyu biraz uzattım ve bu onun için biraz zor oldu. Jgr sosyal medyada hayatta kaldığını yazdı.

Bunca yıldan sonra ona biraz göstermeliydim çünkü daha önce de söylediğim gibi son sezonun tamamını çekebiliyoruz. Yıllardır bu konu üzerinde çalışanlara teşekkür etmek istiyorum ve ayrıca en uzak yerlerdeki kameralara erişimi güvence altına almamıza kimin yardım ettiğini de biliyorum. Yardımları ve işbirlikleri için Pittsburgh'a teşekkür ettim ve Lemieux ile ben de teşekkürlerimizi sunduk. karanlıktan haykırış.

Jgr şimdi önümüzdeki sezona hazırlanıyor, kariyerinin en iyisi olması gerekiyor. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi girip çıktığı gibi değil, tutuklandıktan hemen sonra bunu tamamlamak istiyor.

Yirmi yıl sonra bir fitness eğitmeni tuttu, beden eğitiminin reklamını Instagram profilinde yaptı ve beş yıl öncesiyle karşılaştırıldığında açık ara en formda olanı o oldu.

Yani ilk ortaya çıkan dizilerde bu süreç eksik olmayacak. Jgr yayınlanan fragmanda yaptığı konuşmada belki de bu küçük parçayı beğenirim dedi.