Forvet Buchtele, Sparta'dan ayrıldıktan sonra Mladá Boleslav'a bir takviye daha oldu

AMate

Global Mod
Global Mod
Sparta'nın tonağı Jan Buchtele, Tinc ile kavga ederken korkuluktaki kavgadan atıldı.
| fotoğraf: Anna Bohov, MAFRA

Vuruşun her iki tarafında da bir ton plakası var. Zayıflamış olsa bile büyüleri çalıştırabiliyor. Paten Kulübü'nün spor müdürü Martin evc, onunla çok fazla deneyim kazanın, dedi. Mladoboleslavsk'ın Buchtele'deki teklifine diğer kiracılara göre öncelik tanındı.

Sparta'da devam etmeyeceğimi biliyordum bu yüzden diğer karanlıklarla uğraşmaya başladım. Hradec Krlov'un yerlisi, Boleslav'ın en büyük kulübe sahip olmasını beğendim, bu yüzden buradan gelen teklifi seçtim, dedi.

Buchtele, 2013 yılında Pardubice'den Sparta'ya transfer oldu ve toplamda 500 ekstra lig maçı oynadı. 2010 ve 2012 yıllarında Dinamo ile şampiyonluk yaşarken, Sparta ile bu yaz da dahil olmak üzere iki gümüş ve dört bronz madalya kazandı. Ayrıca KHL Yekaterinburg ve Slovan Bratislava ile iki kısa süreliğine Praan adına oynadı. Extraliga'da play-off'lar da dahil olmak üzere 716 kurtarış ve 337 sayı ile 184 gol ve 153 asist yaptı.