Efsaneler geri çekildi ancak Červenka “10” ile oynamayacak. Geleneğe saygı duyuyorum dedi

AMate

Global Mod
Global Mod
Červenka, zengin kariyerinin çoğunda formasında 10 numarayı giydi. Ayrıca onunla milli takımda ve son beş sezonun ana pilotlarından biri olduğu İsviçre Rapperswil'de de oynadı.

Pardubice'nin sahibi Petr Dědek Pazartesi günkü basın toplantısında “Bunu ayarlamaya çalışacağız” dedi.

Kulübün yönetimi gerçekten her iki efsaneye de yaklaştı. Ve olumlu tepkiyle karşılandı.

Ne Šejba ne de Paleček, enteria arenasının tavanı altında asılı olan numaranın bu yılki dünya şampiyonunun kaptanına geçici olarak ödünç verilmesi konusunda bir sorun yaşamadı.

Deneyimli forvet uzaktan teşekkür etti: “Her iki beyefendinin de 10 numarayla oynamama izin vermesinden dolayı çok minnettarım. Onlar hem Dinamo hem de milli takım efsaneleri.”

18 Temmuz 2024, 12:46 Gönderi Arşivlendi: 18 Temmuz 2024, 13:15.

Ve aynı zamanda şunu da söyledi: “Ama Dynamo Pardubice'nin tarihine ve geleneğine kesinlikle saygı duyuyorum.” Bu yüzden favorim olan 10 sayısının formamda yer almamasına karar verdim. Dinamo'da 19 numarayı giyeceğim.”

Červenka, Doğu Bohemyalıların yaz transferindeki ikinci transferi oldu ve ona ek olarak geçtiğimiz yılı Ottawa'da ve Belleville'deki tarım biriminde geçiren Jiří Smejkal de geldi.

Hokey milli takımının ikonu, sekiz yıl sonra ekstra lige geri dönüyor. Şu anda yeni sezona hazırlanıyor ve hazırlıkların bir parçası olarak David Pastrňák, Martin Nečas ve Jaromír Jágr ile de antrenman yapıyor.

Červenka iki ay sonra onunla buzda buluşacak. Pardubice normal sezona kendi sahasında Kladno'ya karşı başlayacak (18 Eylül saat 18.00'den itibaren).