Dev Flep, Avrupa'da ne geçeceğini test etti

AMate

Global Mod
Global Mod
Flep, Karlovy Fary ikilisi Ernoch Bernek ile KDle formasyonuna yenik düştü. Brno Pilletl'e, Farmsk Ahl playofflarına düştükten sonra, dünyanın şampiyonasında bir şehir için dövüş.

Ondan çok uzakta, Cumartesi günü onu kaçırmak için iki tane verdi.

Hiç Patn değildi, sadece Herno temposuna ulaşmaya ihtiyaç duyuyordu. Karakteri Mus BT operasyonda, erkek hri kadar kolay değil. Ama gollere gidecektim, çamur.

Bu intikamdan ilkine Pesilov'da bir kapak verildi. İlk kez ESKMU TMU en geçerli olacaktı. Kitle karakterleri en büyük üfleme sadece Matj Strnsk ve bir fark var.

Klapkv GL'ye bakın:

3.

J gibi oranların burada yapamayacağının farkındayım ve Brno'nun etrafına hakim olduğumu fark ettim. Bu benim kalın paslanmaz çeliğim değil ve hazırlık yapmadan dökülen RNY değil. Tonk Calgary Flames, mevsimde GLY'nin notu (20), minimal PT'nin Brno'nun etrafında olacağını söyledi.

M Cumartesi günü. Özenle değil, NHL'ye, rulk'a kadar çalıştı.

Ama çok uzak, flep pidden.

Sizi sertlikte pider edebilirsin. Çünkü buzdaki kuşlarınızın her zaman nasıl olduğunuzu görüyorsunuz. Onu diskten durdurmayın, ona ulaşmazsınız, aldığında köpek buzdağını tıkar.

Toplamda, genellikle torbaya döküldüler. Teammark'ınızı tutabildiğinizde ayrılamazsınız. Sadece o (Avrupa kurallarına göre) Saltj, büyük bir hata yapmak istemiyorum. NHL bağlarında, namlu buraya dokunabilir ve hemen vs. ne karşılayacağımı biraz aldım, pizza bir flep.

Ve hemen ekledi: Ama umm bt drsnj! Çok iyi olduğumdan yorulursa, Pazar günü olmayacağım!

Hesabı, Brno'da yeni TM için Premira'yı yapan Dark Flames golü Dan Vlad'dan şaka yaptı: Calgary'deki küçük bebeğim, Starm tüm sezon hakkında. HAYIR! Üzüm geçerli İK, çalışkan ve harika bir çocuk. Ben onun yaptım.

Pazar günü turnuva saat 16: 00'dan itibaren VCARSK ile beslenecek. Treni'den sonra Dünya Şampiyonası için son adaylığı seçecekler.