Belki de, yorgun, modellenmiş tonk pedyse sorduğunda, kulübenin Boston ikilisindeki Janda, sadece saatler önce?
Çok fazla yapmadı, özgür karar verebilirlerdi. Onları baskı altına alacağımı uygulamadım. Ancak NM'ye yardım ettiler, Ruslar üzerindeki coşkuyla ilgileniyorlardı, Idnes Premium için biraz Skoen Janda'yı hatırladılar.
J, düz uçaktan, NM tiplerinin Nates'lerinin eksik olduğuna hayran kalıyor. Mustvo yoktu ve NS için büyük bir destek oldu. Ve nasıl af oynadıkları! O sırada PID Temsil ve Hedef Pavel Francouz.
Dotte bu özel piç Sızdıran Idnes Premium
Seviye
Esnek, bilinçsiz
Otomatik Kurtarma
Bugün katılıyor musunuz ve iniyor musunuz:
Çok fazla yapmadı, özgür karar verebilirlerdi. Onları baskı altına alacağımı uygulamadım. Ancak NM'ye yardım ettiler, Ruslar üzerindeki coşkuyla ilgileniyorlardı, Idnes Premium için biraz Skoen Janda'yı hatırladılar.
J, düz uçaktan, NM tiplerinin Nates'lerinin eksik olduğuna hayran kalıyor. Mustvo yoktu ve NS için büyük bir destek oldu. Ve nasıl af oynadıkları! O sırada PID Temsil ve Hedef Pavel Francouz.
David KrejKM Paste: Sen bir pisliksin. HRT'miz yok. Köpek gecesini uçurduk ve uyumadık, uçakta iki tane ya da bira amastili kartlarımız vardı. Rusya ile oynuyoruz …
Dotte bu özel piç Sızdıran Idnes Premium
Seviye
Esnek, bilinçsiz
Otomatik Kurtarma
Bugün katılıyor musunuz ve iniyor musunuz:
- Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
- Ünlü yazardan 50.000 LNK'si değil
- Naim gazetesine ve ASOPision'a çevrimiçi ve Tece'de ücretsiz