Ben ya da o yok. Lukeš, Kladno'nun ortağı Brízgal ve Brno'dan öğrenilen dersler hakkında

AMate

Global Mod
Global Mod
Kariyerini Chomutov'da bitirecek olan Litvanyalı şampiyon ve topçu Frantiko'nun genç kardeşi, bu kulüplerde ekstra ligi yakaladı. İlk olarak Chomutovské Pirt'te çıkış yaptı, ardından Hradec Krlov, Karlovy Vary ve geçen yıl Kometa Brno'yu denedi.

Onun için sadece 13 maça başladı, bunlardan biri play-off'lardı, istatistikleri etkileyici değildi. Prkrt, Perov'a birinci ligde yardımcı oldu. Bunu da ayırmak istemem. Bir kriz yaşadım ve umarım gelmez. Bunun tam anlamıyla mesleki bir kriz olmadığını, yaşamsal bir kriz olduğunu ancak hokeyde kesinlikle iz bıraktığını kabul etti.

En azından Komet'te baskı altında çalışmayı öğrendi. Orası büyük çünkü partiye giden çok sayıda insan var ve şehir hokey oynuyor. Baskıdan dolayı çürüğe girmedim. Jan Kavan'la birlikte Dominik Furch'u takip eden Luke, bundan ne çıkarabileceğinizi belirleyin, diye onayladı.

Kladno'da yükselişte olan kaleci Adam Brzgala ile bir çift oluşturuyorsunuz. Birbirimizi tanıdık ve şunu söylemeliyim ki oturduk, biraz dışarı çıktık ve sekiz kişilik temsilciyi terlettik. Adem harika bir adam. İkimizin de yaşlı olduğunu düşünmüyorum. Ve ikimiz de tm için buradayız, bu Dn J ya da o olmayacak.

Calgary'yi yakalayan Daniel Vlada da sağ kanattan atılan olumlu gollere katkıda bulunuyor. Vlady sakatlandı ama NHL'de oynayan bir kaleciyi izlemek kesinlikle eğlenceli. Dikenin kimin ısırdığını konuşurken öğüt ondan gelecek.

tpn Luke evin tepesine ulaşamadı.

Luke'un tanıdığı bir kişiliği verdi: Ryt'ın efsanesi ve oyun sahibi Jaromr Jgr. Onu buzun üzerinde pek fark etmedim ama bana baktı, yeni kaleci gülümsedi.

Ve Kadan'dan Kladno'ya yolculuk sadece bir saat sürüyor, çok uzun sürmeyecek. Dümenci, bundan kaçınmak istediğimi, bu yüzden Kladno yakınlarında yaşadığımı açıkladı, sadece Ryte'ın ayağa kalkmasını istiyor: Bunları tatsız, kaygan bir çorba olarak hatırlıyorum. Onları küçümsemek hiçbir zaman iyi bir fikir değildi, onlarla galibiyetler otomatik değildi.