Antrenör Filip Pešán ilk kez PARDUBICE'YE Katılmasından bahsediyor

AMate

Global Mod
Global Mod
Pešán'ın adı Çek sahnesinde esas olarak kırk yedi yaşında bir koçun neredeyse tüm koçluk kariyerini geçirdiği Liberec White Kaplanları ile ilişkilidir.

Çoğunlukla daha düşük yarışmalarda, geçmişte bir oyuncu olarak da katıldı, ancak çok az insan, şimdi Dynamo'nun yeni koçu olarak hareket ettiği Pardubice Jersey'i giydiğini hatırlıyor.

Kulüp YouTube kanalının ilk röportajında, “Buraya ergen ve gençte beş yıl başladım. Pardribece Sports Gramer Okulu'na gittim, bu yüzden şehirde yeterince arkadaşım var.”

İyi bilinen bir ortama geliyor. Pardubice gençliğindeki takım arkadaşlarından biri kulüp tarihinin en iyi atıcısıydı Petr Sýkora.

Pešán, “Bu doğru, her şey üzerimde nefes aldı. O zamanı hatırlamayı seviyorum. Tekrar çalışmak iyi olacak,” diye bekledi Pešán.

Bir spor müdürü olarak Sýkora, onu yeni sezon için kadro inşaatı planlarıyla tanıştırdı. Yeni koç, “Playofflar sırasında bir şeye dokunduk, bu yüzden bir fikrim var. Kulüp Petr Dědek'in sahibi olan ilk özel oturum Perşembe günü vardı.”

Kladno, 3.1.2025, Şövalyeler Kladno – Liberec, hokey Extraliga. Liberec Filip Pešán'ın arka koçu.

Dinamo'da, transferlerle konuşmak isteyen antrenörlerden biri olduğu için hayali bir Sýkora asistanı olarak hareket edeceği söylenebilir.

Pesan, “Tabii ki, kulüp patronlarının son sözü olacak, ancak uygulama ekibim kesinlikle kadrenin yaratılmasına katılacak.”

Asistanı Mark Zadina'nın yerini alan Litvínov'un şu anki koçu Karel Mlejnek olacak. Uygulama ekibinin geri kalanı değişmez. Václav Kočí ve kaleci antrenörü František Brázdil orada kalıyor. Milos Hořava'nın geri dönüşü gelecekte dışlanmadı, ancak şu anda Dinamo'da kalışını reddetti.

Pešán, “Herkesi şahsen tanıyorum ve çok çalışmayı dört gözle bekliyorum. Tüm gerçekleşme ekibinin iyi bağlantılı olması önemlidir. Her birimizin Dinamo'ya yardım etmek için en iyisini yapacağımıza inanıyorum.”

Ancak, yeni işteki ilk günler yardımcı olmadan başa çıkmak zorunda kalacak. Pešán, “Ne yazık ki, Charles devre dışı bırakıldı. Haziran yaz hazırlığının başında bize katılacak, bu da fitness koçu Petr Mock ile bir araya getireceğim.” Dedi.

Pardubice, Liberec ile bir unvanı kutlayan ve onu üç kez finallere götüren kaliteli bir koçun itibarını doğrulamak için geliyor. 2020 ve 2022 yılları arasında milli takımdaki istasyon işe yaramadı, İsviçre Ajerland'ın Ajoie'sinde başarısız yarım yıllık katılım, kulübün kötü mali durumundan kaynaklandı.

Pešán, “Her değişiklik iyi. Pardubice meydan okumasını dört gözle bekliyorum. Pardubice Club'ın büyük hırsları var ve onurlandıracağım. Özellikle yerel hayranları merak ediyorum.” Dedi.

Spor açısından, First League B Team Dynamo ile yakın işbirliği arıyor. “Liberec'te de benzer şekilde Venedik Nad Jizerou ile kuruldu, bir çiftliğe sahip olmak harika. Meslektaşlarım ve ben maçlara gideceğiz ve en azından eğitimde bir dizi oyuncuya katılmayı planlıyorum. Bu yıl unvanı kazanan gençlerde de birçok yetenek olacak.”

Yarışmaya bir nokta seçin