Alternatif olmak istedi, sonra Extraleague'deki ilk golle Çek Mladá Boleslav'ı başlattı

AMate

Global Mod
Global Mod
Bu başka bir yoldu, özellikle TBSTM olduğumuz ilk değildi. Evde ve dl'den geçmemizi umuyoruz, o zaman yirmi yaşında, 24. dakikada diski sağ çember üzerinde yüzdü ve Pilzeskho kaleci Nick Malek'in cehennemine affediyor.

GL'de uzun bir eko kırdın, nasıl hissediyor?
Süper. Extraleague, Ndhera'daki ilk hedef. Bu bir donandı. U Statter, ama oraya diske çarpmayan ve Mn'ye kaymayan Junttil'e içti. Sonra oi sipariş ettiniz ve piyasaya sürüldü.

Gerçekten mi? Tyku hakkında Krsn Bli Boynuz Rek, Puck Otel'i vurdunuz.
Hakikat. Martin Evc ve Bay Vlask Kali: Blzko hedefi nasıl elde edilir, bu yüzden Oi'yi yutmaya ve orada sarhoş etmeye çalışın. Ben de yaptım. (SMV) Ben onu kırdığım ve karanlığa yardım ettim, sonra döndük. Puck Polik'e gider ve onu ne zaman göreceğinizi, hatırlamak çok fazla olacak. Ben bunun özetlendiğini ve kırılacağını ve GL'nin oraya düşeceğini umuyorum.

Sonunda ilk STI'yı topladınız, ancak ikinci teyzede golleri yükselttiler. Kabinde neyi ekledin?
Önce pli dt gl, başarısız oldu. Basit hokey yapmak zorunda kaldık. Kuşta değil, bir mücadele olacağını anladık, çünkü Plza olduğunu söyledi. Ama orada bu hedefler vardı, onu çevirdiğimiz için harika.

Mlada Boleslav Dominik Furch'un amacı Pedkol'u Pilsen'e karşı ikinci kez toplar.

Kladno ile Blami Evi hayranlarının itibarını düzelttiğinizi düşünüyor musunuz?
Evet göster. Ancak asıl mesele DL'yi ilerletmektir. Sonra onları yüzde yüze götürürdük. Ama bu ücretsiz hokey, hepsi aşağı. Kladno ile yaptığım şeyi aldığımda, Junior SVTA Şampiyonasında, Zas'ı Finlandiya ile bronz için çevirdiğimizde buldum. Kad günü bana bt yin.

Pedbrankov alanında yankılandığınız için, plze tarafından değil, etkili olmaya ihtiyaç duyuyorsunuz.
İstatistiklere sahip olduğumuz şey, çoğunlukla ns nkdo pestl, ancak üretkenlikte şövalyeyiz. Biz gly dme. Onlar orada nkdo úds njak ndhern gly değil, ama biz hedef etrafındayız. Vomad'da aptal bir GL var, ancak aksi takdirde zaman oynadık, çok sayıda büyük blok vardı. Bir süre testere çekiyorlardı, ama biz iki VHRA alıyorduk.

Pilsen'de ilk ekleme playoffları.

İkinci kez ikinci teyzede iki golü olan Musa Faktörü mü?
Hokey hrt um. Rusya'daydı, uzun zamandır Amerika'daydı. Deneyim harcamak için nm, süper İK. Sam Furchno (gol Furch), Drd. Ama hepimiz, karanlık rolünün ortasında tuzağa düşüyoruz. Ve onları doldurduğumuzda uyuyacağız. Tabii ki, bunlar yapamayacağımız rakip olduğumuz meselesi değil, ama kendi başına yerine getireceği zaman kazanabiliriz.

Dom nasıl yapılır?
Hokey muhtemelen aynı olacak, ama biz evde olacağız. NS hayranları, NS için sadece zamanı olacak.