Ağrı ne yenir?
Ağrı mutfağında yer alan başlıca yöresel yemekler arasında:Abdigor Köftesi, Gösteberg Et, Haşıl, Hengel, Erişte, Kuymak, Pişi Erdek, Hasude, Ayranaşı, Ciriş Ketesi ve Halise bulunmaktadır. Ağrı mutfağının en popüler yemeği olan Abdigor Köftesi, Doğubeyazıt yöresinde sıklıkla tüketilmektedir.
Ağrı mutfağında yer alan başlıca yöresel yemekler arasında:Abdigor Köftesi, Gösteberg Et, Haşıl, Hengel, Erişte, Kuymak, Pişi Erdek, Hasude, Ayranaşı, Ciriş Ketesi ve Halise bulunmaktadır. Ağrı mutfağının en popüler yemeği olan Abdigor Köftesi, Doğubeyazıt yöresinde sıklıkla tüketilmektedir.